Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
jirka
Átfogó kezelés, mely az ajkak színét, térfogatát, textúráját, lágyságát és kontúrjáját javítja, melyet széleskörű peptid és biotechnológiákkal ötvöz.
2023.11.03. 11:44
Az illata érdekes, a hatása viszont nagyon jó! Engem nem érdekel a dúsítás, bár tud olyat is, viszont a cserepesedő ajkaimnak gyógyír. Mióta megvan nagyon szeretem, reggel és este is akár. Hatásos ebből a szempontból. Amire vigyázni kell, hogy a száj körüli bőrre tényleg ne kerüljön, mert volt, hogy alapozóval elkentem véletlenül és joker lettem, alig tudtam eltüntetni a pirosságot. Én már beszereztem belőle a következő üvegcsével is mert nagyon elégedett vagyok
2022.12.05. 10:49
Térfogatnövelőnek vettem, ajakápolásra egyébként létezik ezer más termék.Eleinte abszolút működött, valahogy stimulálja a bőrt és ettől nagyobbnak látszik. Később ez a stimuláció már sok volt, a sokadik használat után irritált, és további növelő hatást nem hozott. Nem tudtam elhasználni egy üveggel, abba kellet hagynom a használatát kb a kétharmadánál. Talán ritkán, heti 1x rendszerességgel el tud fogyni.
2022.04.25. 11:06
Nagyjából fél éve használom és sosem volt még ilyen puha és egységes az ajkam. Télen és tavasszal különösen hajlamos a kiszáradásra, de idén ez sem volt olyan durva, mint korábban. Nagy térfogatnövekedést nem érdemes várni, inkább csak egységesebbé és simábbá teszi az ajkakat, azt viszont zseniálisan csinálja és tényleg irtó sokáig elég.
2020.10.04. 18:00
Az elején úgy éreztem, a hatás csak 1-2 órát tart, de néhány nap használat (reggel-este) után észrevehető a változás. Most naponta, kétnaponta használok belőle egy cseppet, az ajkam teltebb, feszesebb. Kicsit drága, de majdnem a végtelenségig elég lesz.
2019.03.07. 08:24
Nálam is csalódás. Nem csinál semmit a számmal, ellenben büdös és fura színt ad az ajkaknak. Se nem feszesít, se nem simít, semmi. Nagyon sajnálom, pedig ilyen szájvacakokra igazán rá tudok pörögni, de ez csalódás. Azt vettem észre, hogy a pipettája is megadta magát, szóval kicsit szivárog is.Ha valakit boldoggá tenne, sikítson és elküldöm neki, m kidobni az ára miatt nincs szívem. (Up: bocsi, kidobtam közben)
2019.02.04. 15:47
Nekem ez a termék nem vált be. Nem reméltem, hogy valóban növeli az ajkaim térfogatát, de bíztam benne, hogy kicsit egészségesebbek szebbek lesznek, nem maradnak olyan szárazak semmilyenek. Amikor először felkentem iszonyatosan csípett, nagyon óvatosan tényleg csak az ajkakra szabad felvinni. Kb 5 perc után már nem csípett viszont az orromig felpirosodtt a bőr úgy 20 percig maradt is, így rögtön indulás előtt nem ajánlom a használatát. Kicsit teltebbek lettek az ajkaim de ez 1 óránál tovább nem tartott. És hiába használtam napi kétszer egy hónapon keresztül azon kívül, hogy kevésbé csípett egy idő után más változást nem vettem észre. Az ajkaim pont ugyanolyanok maradtak mint azelőtt...