Nivea

Ár:   1249 Ft   Kategória:   Dezodorok
Kiszerelés:   50 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Viktoria00, Módosítva: 2023. február 6.

Kiszerelés:   50 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Dezodorok

•  Alumíniummentes formula
  •  Védelem a kellemetlen testszag ellen
  •  Hosszan tartó frissesség
  •  Üde, tiszta illat
  •  Bőrbarát termék

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

Zituska77

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2023. február 7.

A Dove mentes stiftje helyett (megszüntették😭) kerestem valami mentes stiftet, erre esett a választásom, de kár volt. Mivel mentes, nyilván izzadok mellette, de olyan érzésem van, hogy tízszer annyira, mint nélküle. És nem lenne baj, ha normál mennyiséget izzadnék, de még büdös is vagyok, szörnyű, pénzkidobás volt ☹️

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. február 7.

Viktoria00

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2023. január 27.

Hirtelen felindulásból és mert megtetszett. Viszont nagyon lassan szárad meg és olyan mintha vizes lennél. Illetve nekem mint izzadás gátló semmit nem ér, büdi leszek sajnos tőle:(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 27.