Dezodorok

Nivea Pure & Natural Action Jasmine Deo Stift

2.4
Hozzáadva 2017.09.01.by

Sephira

24 órás dezodoráló védelmet biztosít, nem tömíti el a pórusokat és engedi a bőrt lélegezni. Alumíniumsó- és tartósítószer-mentes. Bio-florine természetazonos antibakteriális hatóanyaggal. Nem hagy fehér nyomot. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt.

2018.06.04. 16:19

Ezer éve ezt a dezodor használom, mert nincsen benne alumínium. Amikor elkezdtem, akkor még nem nagyon volt más márkánál ilyen, vagy csak kétszeres áron. Én ezt az illatot szeretem, a másik az nekem nagyon nem jön be. Igazából az igaz rá, mint a legtöbb alumínium mentes dezodorra, de maradtam emellett.

2017.07.27. 07:19

Finom jázmin illat, és zéró alumínium. :)Csak az a gond, hogy a hatásfoka is zéró. Ráadásul az állaga is "ragacsos", majdnem, mint egy golyósdezodornak.

2016.10.20. 19:01

Hát talán az egyik legrosszabb dezodor amit eddig használtam. Az illata tényleg kellemes, viszont az izzadás ellen nem véd. Ha picit több kerül a hónaljra, a hajlatnál összegyűlik és eléggé csúnya látványt kölcsönöz. Én abszolút nem vagyok túl izzadós, csak egy egyszerű jó illatú deot kereste, de mintha ettől jobban izzadtam volna... Nem fogom újravenni.

2016.05.11. 14:21

Hat...hol is kezdjem? Inkabb a pozitivumokkal: nagyon jo az illata, es tenyleg nem fogja ossze a ruhakat, ami a stiftes dezodoroknal ritka. Viszont nem tartos, ami nagy csalodas volt szamomra, az eddig bevalt nivea dezodorok utan.

2016.03.11. 21:07

Nagy reményeket fűztem hozzá, mivel próbát tettem alumíniumsó-mentes stiftekkel is. A stiftekkel alapjáraton az a baj, hogy amikor észrevesszük, hogy már nem vagyunk annyira harmatosak, akkor legtöbbször egyáltalán nem esik jól, hogy a felkent/elhasznált, enyhén izzadságos réteg fölé még egy réteget kenjünk, ami úgysem fedheti el az elfedendőket. Tisztálkodni a legtöbb embernek ilyenkor nincsen lehetősége: sem a munkahelyi, sem az egyéb pláza-mosdók erre nem alkalmasak. Én személy szerint a törlőkendőkben is csak akkor hiszek, ha utána a törlőkendő maszatolását is le tudom mosni tiszta vízzel...Egy szónak is száz a vége: ez a termék nem tartós nyári használatra lett kifejlesztve. Ha azonban enyhe időjárási viszonyok között, mondjuk egy vasárnapi lustálkodás előtt egy jól szellőző pamutpóló alá kenjük fel, akkor a célnak megfelel.

2016.03.07. 10:56

Nem tudom gyártják -e még, de most került elő egy példány a szekrényemből, amit nem használtam el. Tényleg borzalmas, ha csak ez van otthon, jobb ha az ember inkább semmit nem ken magára. Aluminium mentes dezodorok között sajnos még nem sikerült vállalhatót találnom, egyedül a no-name fújósok között van pár bevált darabom.