Sminkek arcra
Alapozók

Nobea Day-To-Day Fluid Foundation Hosszan Tartó Make-Up

Hozzáadva 2023.01.19.by

Gina1031

• azonnal egységes és tökéletes arcbőrt eredményez
  • elhomályosítja a ráncokat, és hatékonyan leplezi a szem alatti karikákat
  • matt és természetes végeredményt ad
  • 24 órás tartás
  • ápolóanyag tartalommal
  • egyszerű alkalmazást segítő fluid textúra
  • hidratálja a bőrt, friss érzetet ad

6 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2024.10.17. 03:09 - 2024.06.29. 12:28

Két hete tesztelgetem.Rendkìvül erős fedésű, korrektor sem kell hozzà igazàn, a foltokat is szépen fedi. Viszont két rétegben màr maszkos hatàsú. Csak a problémàsabb részekre viszek fel picit többet. Két borsónyi mennyiség bőven elég. Kézzel vagy szivaccsal tudtam szépen eldolgozni, ecsettel nem sikerült egységesre. Korrektorok közül nem mindegyikkel működik. Nekem a catrice folyékony korrektora vàlt be vele, azt is inkàbb csak a szemem alà hasznàlom. Gyorsan szàrad, de azért rétegezhető. Rajtam annyira erősen nem oxidàlódik. Alà aloe vera gélt szoktam kenni, illetve a Ziaja Gdan Skin arcpermetet. Nagyon zsìros bőröm van, néhàny óra alatt eddig minden alapozóm àtfénylett. Ez néhàny óra múlva is csak az orrom körül fénylik, 8-9 óra utàn is csak a T zónàban. Púdert hasznàlok hozzà de csak felkenés utàn. Napközben csak papìrral felitatom a problèmás részeket. Ami még jó pont hogy nem érzi a bőröm fullasztónak, nem irritàlja. Jelenleg ez a legtartósabb alapozó, amivel egész nap magabiztos vagyok, és nem kell órànként nézegetni hogy elmozdult-e.

Utoljára szerkesztve: 2023.03.17. 20:43 - 2023.03.17. 20:37

Sűrű állagú, krémes alapozó. A csomagolása üveg, pumpás, semmi extra, de igényes. Illata nem nagyon van, szerencsére.Fedése erős, ennyit meg tudtam állapítani. Valószínűleg nem lesz túl száraz hatású a bőrön és nem is olajosan fénylő. Azért írom így, mert csak ezt önmagában nem tudtam kipróbálni, csak bekeverve más alapozókkal. Az oka egyszerű: iszonyatosan oxidálódik!!! Így az elérhető legvilágosabb F01 árnyalat is nagyon sötét lesz rajtam, pedig amúgy jó, hogy el tudták találni a neutrális altónust, se nem túl sárgás, se nem túl rózsaszínes. Viszont emiatt csak világosabb alapozókkal tudom vegyíteni. De még úgy is sok, nagyon elüt a természetes színemtől. Úgyhogy én nem ajánlom azoknak, akik általában az alapozók színpalettáiról az első három szín egyikét szokták a legközelebbinek érezni a nagyon világos bőrűk színéhez. Egyebekben pedig ha inkább a nagyon könnyed alapozókat preferálod, ne ezt válaszd, szerintem nehéz lenne vele igazán természetes hatást elérni, ahhoz vaskos állagú. Bár technikázással lehet javítani nyilván, de van egy határa annak is. Színválasztásnál pedig (Notino boltban lehet tesztelni is) mindenképp várd meg a teljes megszáradást különben úgy jársz, mint én.

2023.01.20. 10:03

Pozitívumként tudom említeni, hogy magas a fedése, nem szárítja a bőrt, nem ült bele a ráncokba, és a nap végére is csak a problémás részeken kopott (pl. a telefonhasználat miatt). Gyorsan szárad, így nem árt igyekezni a felkenéssel. Sajnos nem találtam el viszont az árnyalatot - light beige - , így felkínálom majd eladásra.