Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Online

Numbuz:n Super Glowing Essence Toner Ragyogtató Arctonik - No.3

Hozzáadva 2024.03.05.by

Jennie94

Ragyogtató arctonik. Javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, egészséges színt kölcsönöz neki. 50 fermentált összetevőt tartalmaz, amelyek táplálják, erősítik és ragyogtatják a bőrt. A niacinamid halványítja a pigmentfoltokat, hidratálja és támogatja a hidrolipid gátat, a nátrium-hialuronát hozzáadása pedig puhító hatással van a bőrre. A tonik könnyed állagú, nem hagy ragacsos réteget a bőrön.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.01. 00:02 - 2024.09.30. 07:55

Akármennyi jó cucc van benne, az én arcom egyáltalán nem bírta. Vagy amiatt, mert túl illatos, vagy a niacinamid miatt, de az én bőrömnek sok volt és irritálta.

2024.03.02. 19:23

Stylevanán szereztem be én is.Nagyon bíztam benne mert több koreai termék bevált,szerettem volna egy tonert is a rutinomba de sajnos nem bírta a bőröm.Felvitel után konkrétan marta az arcom ,nagyon kipirosodtam tőle.Elhasználom a karomra.Keratosis után maradt foltokra nagyon jó egyébként 😄 de a lényeg hogy újravenni biztos nem fogom

Utoljára szerkesztve: 2024.02.29. 20:14 - 2024.02.29. 20:13

A Stylevanán szereztem be 100 ml-es kiszerelésben és alig vártam, hogy megérkezzen hozzám. Sajnos csalódás volt, már első használatkor éreztem, hogy nekem nem fogja elnyerni a tetszésemet. A kombinált bőrömet valamelyik összetevő irritálta, illetve sajnos illatosított, úgyhogy meg kellett válnom tőle... :(