Szixooo
Könnyű HD pirosító, mely egyenletesen elosztlatható az arcon. Selymes pirosító 24 vibraló színben. Parabén mentes.
2022.03.01. 18:46
Nagyon tartós, iszonyatosan pigmentált. Több, drágább márkát is próbáltam már, de ez mindenképpen benne van a top 2-ben
2019.09.20. 08:10
Imádom a színét, tartós is, többet nem várok tőle. Nekem 5 csillag.
2019.08.02. 10:46
A Pink the town árnyalat része a mindennapjaimnak, nevével ellentétben ez az árnyalat egy nagyon finom barackos korallos szín. A termék nagyon pigmentált, elég csupán beleérinteni az ecsetet. Könnyű eloszlatni, szépen terül és a tartóssága is egészen rendben van. A szín csodálatos, világos bőrön mesésen mutat. Hatásában eldolgozás után szaténosabb frissebb, szuperül beleolvad a bőrbe. Az abszolút nyári kedvencem.
2019.07.29. 09:01
Nagyon szeretem. Őrülten pigmentált, így óvatosan kell használni. Épp hogy csak hozzáéríntem ecsetem és elég is.
2019.04.03. 09:23
Lehet csak én választottam rossz színt, de nem igazán győzött meg gyorsan tovább is adtam. Nem volt túl pigemtált rajtam, nagyon porolt, nap végére sehol nem volt az arcomon... a jövőben biztos adok neki majd megegy esélyt egy másik színnel, egyelőre ez az álláspontom.
2019.02.19. 14:56
Szép, pigmentált, szerintem nekem pont a képen látható árnyalat van meg, viszont könnyű vele túlzásba esni. Ez ilyen csak hozzáérintem az ecsetet és annyi, különben sok lesz.