Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
babiczb
Intenzív ragyogás. Intenzív védelem. Hosszantartó hidratálást és kényelmes viseletet biztosít a nap folyamán. Áfonyaolajjal, málnaolajjal és szkvalánnal dúsított formula ragadós érzet nélkül. Vegán formula*. Állatkísérlet mentes. *Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és származékokat.
8 árnyalatban kapható
2025.01.03. 14:12
Az átlátszó My Main árnyalat van meg, nem ragad és nagyon szép az ajkakon, szájfényre hajaz. Valamennyire hidratál is, nekem tetszik az applikátora, hogy ilyen dundi.
2024.11.18. 13:22
2 színben van még és gyönyörű színekben kapható. Az állaga nagyon szuper és jól puhítja az ajkakat.
2024.08.16. 08:44
Nekem a Supermodel árnyalatban van meg. A kedvenc ajaktermékem az utóbbi időben, mert szép színt ad az ajkaimnak, jól hidratál, nem ragad és nagyon kényelmes viselet.
2024.07.18. 18:28
Nagyon szeretem. 02 árnyalat van meg, és nem ragad, jobb mint egy szájfény.
2024.04.26. 13:57
Személy szerint a kedvenc ajakolajam, megfelelően hidratál és nem ragad.
2024.02.27. 16:00
A tubus nem a legjobb, de a termék annál inkább. Gyönyörű színt ad az ajkamnak és még a viselése is kényelmes.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.