Nyx Ultra Pearl Mania Pigment
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 5 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | márkaboltok, Rossmann, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: rnee, Módosítva: 2011. október 28.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | márkaboltok, Rossmann, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Többféle színben kapható, selyemfényű pigmentek.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
10 éve rendeltem először 3 darabot, 2 rózsaszínes-pezsgő színt és egy türkiz kék pigmentet... baromi menőnek éreztem magam, nosztalgikus visszagondolni rájuk :) Alappal nagyon szépen tartanak, kár, hogy könnyen potyog. A csomagolása valóban pain in the ass, de megéri. Nem vennék már újra ilyet, mert macerás, de szép emlékeket idéz fel!

Eddig 5 színben vettem, de még tervezem további színek vásárlását, ez szerintem mindent elmond róla. :)

Halálosan szerelmes vagyok NYX termékekbe. Ebből a termékből van vagy 6 db. Gyönyörűek, pigmentáltak és sokáig bírják.

Bronz színben rendeltem aukciós portálról, szinte fillérekért. Már vagy két éve birtoklom, de nagyon kevés kell belőle így még alig fogyott belőle. Alapozó nélkül használom és teljesen rendben van így is, tartós, nem pereg, szép intenzív színe van, nagyon szeretem.

A csomagolás nem praktikus és szerintem sok a lehulló szemcse is. Ezért csak az után alapozok ha ezt már felvittem. Egy csepp szemcseppel is jól üzemel.

Én is kintről vettem (vagyis kaptam). Szépek a színek valóban és alappal egész tartósak. A csomagolás nem túl jó, de ez egyáltalán nem érdekes, mivel nagyon jó az ára - mármint külföldön.

Nekem két színben van, egy világos rózsaszín és egy sötétebb szürke. Mindkettő nagyon szuper! Szintén külföldről rendeltem (USA, eBay) és nagyon megérte. Szépek, tartósak, baráti áron vannak.

Nekem 6 szín van belőle és nagyon imádom őket. Külföldről rendeltem,a 6 db-ért fizettem 2000 forintot. Már megvan 2 éve legalább, napi szinten használom,de szerintem így is életem végéig elég lesz,olyan sok van benne :D Nagyon megéri!

A csomagolása nem a legpraktikusabb, de a pigmentekkel elégedett vagyok. Csak pár színben van meg, ha a Müllerben ez is kapható lenne, vennék még (Forgalmaz a Müller NYX termékeket, csak pont ezt nem). Külföldön nagyon olcsó termék, akinek lehetősége van rá, szerezze be ott.

Nekem kettő van, de a csomagolástól eltekintve (am, ha nincs kedvetek költöztetni őket, ceruzaecsettel könnyedén bele lehet nyúlni) tökéletes, az ára is nagyon baráti

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Színezékek: CI 77492, Titanium Dioxide / CI 77891, Yellow 11 / CI 47000, Red 22 Lake / CI 45380, Orange 10, Violet 2Összetevők megmagyarázva
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Sárga színezék.