Dezodorok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Old Spice Oasis Stift Dezodor

Hozzáadva 2023.10.16.by

talisman

• Illata a füstölgő vanília és az ámbra illatjegyével olyannyira felejthetetlenné tesz, hogy gyakorlatilag te leszel az univerzum középpontja
  • Búcsúzz el a kellemetlen szagoktól akár 48 órára
  • Védőpajzsként óv a fehér és sárga foltok ellen
  • Hosszan tartó frissesség, melyre mindenki vágyik

2025.04.01. 12:28

Jó ideig szemeztem vele, majd egy akciónál megvettem. Nos, az illata csak enyhén maszkulin, inkább tényleg unisex, meleg, kissé fűszeresnek ható vaníliás illat. Az izzadásgátlók tul.képpen nem az izzadást gátolják, hanem a szagokat, nagy baj is lenne, ha teljesen leállítanák az izzadást. Viszont az illat és a jó közérzet viseléskor, az fontos lenne, de ezzel csak 1-2 órára érzem magamon az illatát és a hatását. Később valahogy fura egyveleget alkot és mintha nem kentem volna semmit. Sajnos emiatt nem veszem újra. Állaga zselés-kékes stift, jól olvad/oszlik el amúgy, na meg 50ml-s, nem 40ml, mint a többi női 95%-ban.

2025.03.18. 16:28

A sok jó vélemény hatására kipróbáltam én is. Tényleg kellemes az illata, a nap folyamán is érezni, viszont az izzadásgátló hatása engem nem győzött meg. Irritációt nem okozott, de nem is feltétlenül lesz újravevős.

2025.03.09. 19:45

Nagyon jó az illata de… egyáltalán nem tartós, mintha nem is kentem volna be a hónaljam… csalódás :/

2025.03.06. 17:41

Nálam nem gátolta az izzadást annyira, az illata jó, de égési sérülést okozott nekem ami sok idő volt mire begyógyult.

2024.12.04. 16:35

én lányként használom, de nagyon szeretem, nekem korábban elég sok dezodor nem működött/úgy éreztem egy idő után elkezdett nem működni, de ezt mostmár több, mint egy éve használom, és csak ajánlani tudom, szerintem amúgy az illata is unisex, és kifejezetten kellemes

Utoljára szerkesztve: 2024.10.25. 18:34 - 2024.10.25. 16:53

Nekem egy a kevesek közül, ami tényleg elveszi az izzadságszagot, a fincsi illata csak pluszpont.🥰