Omorovicza Magyar Királynő Permet
Ár: | 23 500 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Omorovicza szalonok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: gigi, Módosítva: 2022. május 27.
Ár: | 23 500 Ft | |
Lelőhely: | Omorovicza szalonok, online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
A "magyar királyné vize" nevű, első hazai gyógyszer-kölni által inspirált frissítő permet
Narancsvirágot, rózsát és zsályakivonatot tartalmaz, és természetesen nem hiányozhat belőle a termálvíz sem. Nemcsak tisztít és tonizál, hanem bőrtípustól függetlenül használhatjuk arcbőrünk frissítésére is.
Water / Aqua
Linalool
Geraniol
Citronellol
VÁSÁROLD MEG
Imádom, hogy ilyen apró permetet spriccel és nem hagy foltokat az arcon. Az illata pedig egyszerűen zseniális.

Nagyon szeretem a fufuját, nagyon "elegáns" permetet fúj. Szeretem az illatát is, igazi luxus érzetem van. Hatásában nem vettem észre semmilyen rendkívülit. Nem nagyon fogom újra venni, az ára miatt.

Egy szuper luxustermék, ami nálam kb. az a kategória, mint a Guerlain Meteorites púdergyöngyei, vagy az Hourglass Ambient Lighting púdere. Lehet nélküle élni, de olyan jó érzés, amikor ezeket a termékeket a kezébe veszi az ember. Hisztis bőrre tökéletes, szuperül hidratál, nyugtat, és a világ legjobb porlasztója ezé a terméké. Emiatt gazdaságos is, lassan fogy, csomagban szoktam venni.

Az évek alatt kipróbáltam néhány arcpermetet, ez a legjobb.
Legutóbb a Sisley Floral Mist-jét használtam, a hatását szerettem, de a virágos illata nem igazán tetszett, nem is vettem újra. A Sisley drágább, de kb. ugyanezt tudja, talán kicsit jobban hidratál.
Az üveg letisztult és elegáns, súlyos, luxus darab, a szórófej pedig világbajnok. A kapott permet olyan, mintha párakapu alatt állnék. Nagyon élvezem fújkálni ebben a kánikulában, naponta többször is rájárok. Az élményhez sokat tesz hozzá a friss illata.
Amikor első alkalommal használtam, úgy éreztem, hogy az ég világon semmi nem került az arcomra. Na gondoltam, ez is egy nesze semmi, fogd meg jól, majd jó sokat kell fújni belőle, hogy valami hatása is legyen. De ez tévedés. Két fújás is elég. A frissítésen túl van egy minimális hidratáló hatása is, annyi mindenképpen, hogy ha arclemosás után elsőként került a bőrömre, csökkentette a húzódást. (Száraz, vízhiányos, érzékeny bőröm van.)
Nagyon tetszik, hogy egyáltalán nem ragad, pedig ettől tartottam a legjobban. Az illatanyag sem okozott irritációt. Szérum és hidratálókrém előtt, után, smink fölött, minden módon próbáltam, mindenhogy működik.
Egyértelműen öt csillagos, újravevős termék.

Az évek alatt kipróbáltam néhány arcpermetet, ez a legjobb.
Egyértelműen öt csillagos, újravevős termék.

A termék, amit minden évszakban használok - természetesen spf mellett. Nyáron felfrissít, télen plusz hidratálást biztosít. Ezzel a termékével sem okozott csalódást a márka.

Nagyon drága, nagyon luxi.
Nekem egy idősebb, 60-70 körüli dáma jut eszembe róla - ők hidratálnak ezzel a krém alatt.
Nagyon finom az illata, nem irritál, nem okoz problémákat, megfelelően hidratál.
Jók az összetevői is, persze betegesen túlárazott, a KAP ugyanezt megcsinálja féláron.
De luxi szexinek jó.

Nagyon drága, nagyon luxi.
De luxi szexinek jó.

Imádom, imádom, és imádom.
Soha nem használtam arcpermetet, valahogy nem gondoltam, hogy ennyire használni tud. Valahogy szükségtelennek tartottam.
A habzó lemosóval már nagyon jó tapasztalatom van, így úgy gondoltam, egye fene, mi bajom lehet, próbáljuk ki. Így jutottam el a rendelésig.
Az illata előszörre -bár kellemes- túl soknak tűnt, kicsit féltem, hogy irritálni fogja az arcom. De nem...sőt, teljesen rendbe tette az arcbőrömet, két fújás elég reggelente. Még szérumot sem kíván a bőröm utána, csak egy sima hidratáló jön utána, és kész. Bár hozzá kell tennem, a genetika kegyes volt hozzám, 45 évesen nagyon jó állapotban van a bőröm, de az arcpermet csak javított rajta.
Ez a termék marad a repertoárban, és mivel külföldön élek, büszkén fogom itt reklámozni, mint magyar luxusterméket.

Imádom, imádom, és imádom.

Imádom, a legjobb arcpermet amit használtam eddig. A szórása tökéletes és tényleg jól hidratál.

Épp a napokban kezdek el bővebben írni a "Királynő vizéről"
Ha a pozitív tulajdonságát kellene kiemelnem, akkor el kell mondjam hogy hozza azt amit ígér a cég. Valóban felfrissít és tonizál. Finom narancsvirág illata van. Aki szereti ezt az esszenciát, és kedveli az aromaterápiát, annak egészen biztos hogy tetszeni fog.
De! Túlárazott! Ezek a kategóriájú termékek féláron, vagy alatta kaphatóak. Nem hidratál, nem ránctalanít!
Viszont isteni illatú!
Négy csillagot érdemelne... Na de az ára.... Pfff
Hármat kap csak.

Épp a napokban kezdek el bővebben írni a "Királynő vizéről"
Viszont isteni illatú!
Négy csillagot érdemelne... Na de az ára.... Pfff
Hármat kap csak.

Vegyesek az érzéseim. Mikor használom, olyan mintha semmi nem érné a bőrömet. Nem is tapasztaltam semmi hatást. :/ Pedig a csomagolás tényleg nagyon szép (nekem a limitált kiadás van meg) és az illata is remek, de eddig sajnos pénzkidobás számomra. :/ (teljes áron nagyon drága). A KAP mistje sokkal jobb.

Antioxidánsok: Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Yeast ExtractHidratálók: Glycerin, Mannitol
Emulgeálószerek: Polysorbate 20
Tisztítószerek: Polysorbate 20
Illatanyagok: Linalool, Geraniol, Citronellol
Tartósítószerek: Phenoxyethanol
Emulgeálószer, felületaktív anyag.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Egy bizonyos fajta alma kivonata. A CosIng besorolása szerint bőrjavító (skin conditioning), a belőle kivont pectint pedig sűrítő anyagként használják a kozmetikumokban. Az alma jótékony bőrápoló hatása elsősorban annak köszönhető, hogy a káros sejtreakciókkal szemben védő polifenolokban (melyek közül kiemelendő a katechin, az epikatehin és a quercetin) gazdag, ezért erőteljes antioxidáns hatással van a bőrre.
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
A mannit egy cukoralkohol. A CosIng besorlolása szerint segédanyag, mely a nem szükséges anyagokat semlegesíteni képes (masking, binding funkciók). Hidratáló, bőrjavító (humectant, skin conditioning) tulajdonsága is van.
A pektin egy heteropoliszacharid (szénhidrátokkal rokon vegyület), mely a magasabb rendű szárazföldi növények (húsos gyümölcsök például alma, körte; valamint húsos gyökerek például sárgarépa, murok) sejtfalából állítható elő. A pektint először Henri Braconnot írta le 1825-ben. A tiszta pektin fehér, alaktalan tömeg, amelynek íze és szaga nincsen; vízzel sűrű, kocsonyaszerű tömeggé lesz és ebből alkohollal ismét leválasztható. A pektin a kozmetikumokban a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emulzió stabilizáló, sűrűségszabályózó, megkötő (célja, hogy a krém jobban a bőrhöz „tapadjon”) hatású összetevő.
Damaszkuszi rózsavíz. A CosIng szerint kozmetikumokban illatanyagnak, bőrkondícionálónak és a bőrnyugtatónak használják, de ezen kívül a legtöbb forrás szerint tulajdonítanak neki még bőrfeszesítő, ránctalanító tonizáló hatást is.
Élesztő. Az élesztő beta glucant tartalmaz, ami kiváló antioxidáns. Az antioxidáns hatáson kívül Paula Begoun szerint még nem teljesen ismert, hogy az élesztőnek pontosan milyen hatása van a bőrre, némi kutatás utal arra, hogy az élesztő segíti a sebgyógyulást, a bőrszövet regenerálódását.
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.