Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
MilkyWay
A puha és krémes pirosító tökéletes színt kölcsönöz arcának, miközben hidratált és frissen tartja a bőrt. A multifunkciós formula ráolvad az arcra (és az ajkakra is) a természetes kipirult bőrért. A fermentált zöldtea magolaj nedvességgel tölti fel a bőrt, és erős antioxidánsként működik: segít megvédeni a bőrt a szabad gyököktől. A garcinia vaj esszenciális zsírsavakban gazdag, intenzíven táplálja és puhítja a bőrt. Minden bőrtípusra. Érzékeny bőrre is alkalmas.
2023.04.18. 16:40
Muszáj volt feltöltenem, mert még nincs róla vélemény, én viszont nagyon szeretem!! Ugyan csak egy árnyalatban kapható, nekem nagyon bevált, nagyon üde hatást lehet vele eléni, teljesen jól építhető, nem lesz bohócos:) Nem teljesen matt de nem is zsíros, nagyon természetesen hat a bőrön:) Akcióban megérni szerintem nagyon, mert nagyon kevés kell belőle