ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Garcinia Indica (Goa Herb) Seed Butter

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kokum fa magjából kivont zsíradék, melyet leginkább emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A kokumvaj állítólag segít a bőr regenrálódásában, így gyakran használják bőr helyreállító krémekben. Az összetevő gazdag esszenciális (a szervezet számára szükséges, de meg nem termelt) zsírsavakban és E vitaminban. A kokumvaj nem tömíti el a pórusokat, könnyen beszívódik a bőrbe és kellemes állagúvá teszi a krémeket.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.