Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Ferna
Hidratáló arckrém, amely tökéletes a babák és gyermekek érzékeny arcbőrének napi ápolására.
2023.12.08. 22:06
Most én leszek itt a mumus: saját részre vettem, mert egy hipoallergén krémet kerestem, de az egyébként nem érzékeny arcbőrömet csípte. Maximálisan meglepődtem ezen, így sajnos nem tudok jó értékelést adni.
2018.07.22. 20:21
Szerencsére csak kis mintát próbálgattam, mint kiderült az arcom nem tolerálja az alkoholt semmilyen formában a kencékben. Kár érte, mert jó kis hidratáló lenne, csak valahogy nem díjazom a pár órán belül előjövő fájdalmas, hatalmas, kinyomhatatlan puklikat, amiket hetekig tart utána eltüntetni. Mondjuk ahol nem hozott ki ilyesmit, ott jót tett, egy régebbi szintén nem múló száraz vörös foltot halványított. Nekem ez így egyes, sajnálom, pedig szeretem a márkát.
2017.07.30. 12:56
A korábbi pozitív véleményeket csak kiegészíteném azzal, hogy nálunk bevált a náthától kipirosodott, hámhiányos orrbőr ápolására is. Nem csíp, könnyen beszívódik. Kellemesen hidratál, nagyon kevés kell belőle, ez egy kicsit kompenzál a húzós árán.
2017.07.06. 14:57
Nem tudom felfogni, h gyerekeknek szânt krémet, fõleg arckrémet miért kell így teleparfümözni. Amúgy nem rossz, de van ennél jobb is, én LRP-t használok a gyerek bõrére. Mintám volt, de nem fogom megvenni a teljes kiszerelést.
2015.07.29. 13:43
Kellemesebb, visszafogottabb illatú arckrém, mint a tusfürdőjük. A csomagolás biztosan maximum pontszámot kapna tőlem, ha lehetne külön is pontozni. Hatását tekintve semmi extrát nem tud, a tejkiütésre, nyálfoltokra nem jó, azokkal nem birkózik meg. Egyszerű arcápolónak meg túl drága, de mivel alig kell belőle egy borsónyi a picik arcára, ezért sokáig elegendő. Aki szeretné ezt a luxust kipróbálni, az nem nyúl mellé, de őszi-téli babáknál nem elég tápláló az arcbőrre.
2015.05.16. 13:09
Amikor előjön az ekcéma a szemhéjamon,ez és a Balea algás hidratáló két nap alatt helyrerakja annyira,hogy nem hámlik és elkezd gyógyulniT-zónába nem igazán ajánlom használni,ha zsírosodásra hajlamos a bőrös,de nagyon kiadós és nem irritálegészségpénztári kártyára is vehető