juditkaa70
Friss, sima és egyenletes arcbőrt ad. A fermentált Jázmin és ginseng gyökér védi a bőrt a külső hatásoktól, és friss ragyogást ad. A hialuronsav maximális nedvességet biztosít.
2022.02.20. 17:38
Nem tudom pontosan hány %os hialuron van benne mert sehol sem láttam a terméken és még a dobozán sem! Viszont az arcom puha tőle. Reggel és este pár cseppet használok a magic toner utan. És azt kell hogy mondjam müködik 😱
2020.12.12. 05:37
2 használat után kiütéses lettem tőle :( Az arcom simábbnak érződött, de a kiütések miatt sajnos 1 *