naconxypan
2020.05.26. 20:09
A legjobb gyantacsík! Olcsó, jól látható gyantaréteg, kíméletesen távolítja el a szőrt, nem szárít!De a kedvencem, higy műanyag lapocskákon van és ezért nem szakad el, sokkal kíméletesebben lehet lekapni! Nem tépázza agyon a bőröm. Tudom nem valami környezetbarát, de ezek a hideggyanta csíkok ígyse úgyse azok.Akinek érzékeny bőre van, vagy esetleg csak simán minél kevésbé akar szenvedni az szerezze be egy próbára!Ui. Én mindig hajszáritóval melegítem át, hogy gyorsabban kész legyek és mindenhol jól tapadjon az a gyanta!
2018.09.17. 16:42
Hát ilyen király gyantacsíkkal még idáig nem találkoztam. Hál'istennek vékony a gyantaréteg rajta, átlátszó, többször is használható. És az illata is tök király. Imádom. A rossmannban vettem, és annyit pont megért. Jó, mondjuk a szőrszálaim nem túl erősek, mert már kb 10 éve epilálom/gyantázom. :) Legközelebb is ilyet veszek.
2018.08.03. 08:49
Csalódás. Megvettem, kipróbáltam, de azon túl, hogy véraláfutásos lett a bőröm a próbálgatástól, nem történt semmi.
2018.07.22. 10:16
Jó nekem bevált. Tökéletes leszedi a szőrt. könnyen lehet használni.De van ennél jobb is.
2018.05.02. 09:52
Epilálok most már évek óta, de főleg a bikinivonalon elég szenvedős gyorsan szép munkát végezni, úgyhogy időnként elcsábulok hideggyanta csíkok felé. Már többfélét próbáltam, és egyik sem vált be, mégis valami hirtelen ötlettől vezérelve, megvettem ezt a fajtát, hátha... De nem, nagyon nem. Egyáltalán nem tapad, ebből kifolyólag pedig alig szed ki pár szálat.Gondoltam, szétvágom kicsikre és megpróbálom a szemöldököm környékén használni, hiszen ott mégis jóval gyengébb szálak vannak. De ott sem vált be, ott sem tapadt meg.Úgyhogy kuka és azt hiszem, ideje felhagynom a kísérletezéssel is. Végülis elégedett vagyok az epilátorommal.Csak azért nem 1 csillag, mert legalább nem irritálta az egyébként érzékeny bőrömet, még a szemöldök környékén sem.
2017.02.05. 19:28
Az Opilca és a Strep elvileg ugyan az a cég, mégis teljesen más. Azt hiszem opilcát már nem is lehet kapni, (rózsaszín virágos nejlon és benne kék gyanta). Az opilca kék gyantája tökéletes volt. Persze szenvedtem vele, meg sokszor ráragadt a bőrömre (ez ugye olajos vattakoronggal vagy a mellé kapott törlővel koorrigálható), de mindent levitt.... Azonban a STrEP (sima nejlon, rózsaszín gyanta) katazstrófa..... Szóval fogalmam sincs, hogy ez melyik éppen.... de ha a kék cucc van benne, akkor 5 csillag, ha a rózsaszín cucc, akkor 0.....