Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Tanácsadónők

Oriflame Love Nature Dark Berries Delight Arcradír Lekvár

3.5
Hozzáadva 2021.04.08.by

marticat

"Love Nature – a természet illata és tapintása. Minden kényeztető terméke táplálja a testet és tiszteli a természetet."

2023.06.29. 14:04

Nagyon irritálta a bőröm

2022.01.08. 22:39

A termékcsalád legerősebb és leghatásosabb tagja. Szeder-áfonya kombó... amint debütált a katalógusban megrendeltem. Telis tele van kis fekete gyümölcsmagvakkal és cukros szemcsékkel mindez egy dzsem állagú, tartalmas, ragacsos anyagba rejtve. Nem túl durva radír, én szeretek mellé egy kis kefét is használni a hatékonyság fokozására. Felvitelkor és lemosáskor enyhe melegítő hatását tapasztaltam. Alaposan tisztít és sima, puha bőrt eredményez. Az illatától elvarázsolódtam! Árához viszonyítva ez egy jó termék. Gyors hétköznapi tisztításhoz megteszi.

2021.10.01. 09:21

Nem szerettem meg sajnos annyira, mint amennyire vártam, hogy kipróbálhassam. Nagyon sűrű arcradír, nekem túl erősek voltak a szemcsék, illetve még ilyen kis gyümölcsmagok is vannak benne, azokat igazából feleslegesnek éreztem, mert annyira "kilógtak" az arcradír textúrájából, hogy inkább csak simán azok jöttek le leghamarabb az arcomról anélkül, hogy a radírozásban részt vettek volna. Először, amikor felkentem csípett is,ez szerencsére utána többször nem fordult elő, de összességében inkább örültem, hogy elfogyott.

2021.07.05. 11:15

Kellemesen radíroz és tisztít. Nem túl durvák a szemcsék, nem karcolja a bőrt puha lesz utána az arcom. Az illata nagyon kellemes, bár sajnos elég húzós az ára és lehetne kicsit nagyobb a kiszerelés, de akciósan megéri. Akciósan mindenképp ajánlom ha tehetem, újraveszem.