Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Oriflame Optimals Age Revive Öregedésgátló Szérum

4.1
Hozzáadva 2017.07.07.by

Cindi

Az öregedésgátló szérum a bőröregedés több jelére hat. Csökkenti a finom vonalak és a ráncok megjelenését, hidratálja és feszesíti a bőrt, csökkenti a pórusok méretét, fokozza a bőr ragyogását. Formulája természetes svéd összetevők kombinációját és hyaluronsavat tartalmaz. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Minden bőrtípusra.

2022.11.12. 22:38

Finom illatú, jó állagú, puhább lett tőle a bőröm

2021.06.16. 08:52

Kellemes állagú, gyorsan felszívódik, úgy érzem, hogy jól is hidratál. Nekem az illata a legnagyobb bajom, annyira erős ez a mű-rózsa illat. Hamar elszáll, de addig nagyon nem esik jól. Imádom a pumpás tégelyeket - nagy plusz pont, hogy nem tesznek rá feleslegesen extra műanyag kupakot és üveg a tégely. Éljen a környezet! - bár a végét nagyon nehéz kiszedni. TIPP: fülpucolóval szinte 100%ig ki lehet törölgetni aztán mehet az arcra, bár kell egy kis ügyeskedés. Én benne is hagytam az üvegben átmenetileg azt az egy pucolót (sajnos ezek a fülpucoló pálcikák sem épp környezetbarátak, ezért csak egyet használtam fel), pont belefér. Aztán kb. 3 nap alatt teljesen kitörölgettem vele az üveg alját.Az illata, az ára és a maradékért való küzdelem miatt 3 csillag. Ha az illatán változtatnának szerintem újra is venném, mert a többi - nekem fontos - szempontot teljesíti.

2021.05.18. 17:07

Teljesen átlagos termék, úgy mint a termékcsalád többi tagja is. Nem érzem magam fiatalabbak tőle, a szérum jól hidratál. Az illata kellemes. Újra nem veszem, az biztos.

2021.05.02. 17:54

Igazából nem a legjobb szérum amit használtam, de a parfümöt leszámítva elég szép osszetevői vannak. Könnyű állagú, a bőr felszínt szépen kiegyenlíti, rugalmasabbá teszi. Ráncokra, finom ráncokra nem hat, valamint nekem kissé ragacsos utóérzete van, amit nem kedvelek, így újra venni nem fogom, de nem bántam meg, hogy kipróbáltam.

2020.05.18. 16:54

Első használat után is szembetűnő a ránctalanító, hidratáló hatás. Pár napja használom, remélem sokáig kitart és egyre jobb eredménnyel dolgozik majd a bőrömön.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.22. 08:22 - 2020.03.09. 15:55

Az első adagot nehéz kinyerni, de utána könnyen megy a pumpálás. Nagyon szép igényes az üvege, nekem ez már pozitív hatást kell. Az illata is kellemes. Könnyen eloszlatható, kicsit géles állagú szérum. Nem zsírosít, nem fénylik, gyorsan beszívódik. A bőröm szereti.UPDATE: a végére értem. Biztos fogok még rendelni, mert szeretem. De most a végén nagyon nehéz az üveg alján lévő anyagot kinyerni. Mindennap megküzdök vele, még van benne pár napi adag, de ezt már szinte lehetetlen kinyerni. Ahhoz meg nem elég folyós, hogy elfordítva kifolyassam. Ezt leszámítva szuper termék.