Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
timcsike04
Hidratáló nappali krém, amely természetes ragyogást nyújt, egységessé teszi a bőr megjelenését. Hatékonyan csökkenti a pigmentfoltok megjelenését és a hiperpigmentáció mértékét. 20-as fényvédő faktora véd a napsugarak okozta károsodásokkal és a bőröregedéssel szemben. Formulája természetes svéd növényi összetevők keverékét, LumiLight komplexet és a szennyeződések hatását csökkentő összetevőket tartalmaz.
2022.03.12. 12:58
A lényeg nekem az volt, hogy a téli időszakra találják egy hidratálót, amiben van egy kisfényvedo is egyben. Már az első használat után tudtam, hogy ez nem az én krémem lesz. Mint sokan elottem is írták, hagy maga után egy filmréteget, nem szívódik fel teljesen, látszatra, mintha zsíros lenne az ember bőre. Elfogom használni, ha már megvan, de biztos, hogy nem veszem újra.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.23. 10:37 - 2020.09.23. 10:32
Télen rendeltem akciósan a fényvédő miatt, gondoltam: nappali krém, biztos könnyű és még fényvédőt is tartalmaz, ráadásul most még jó árban is van.Ehhez képest elég zsíros krém, felvitel után kb. 15-20 percig még csillog a bőröm. Télen és kora tavasszal jó volt, nyáron már sok. Az ORIFLAME THE ONE A-Z CREAM HYDRA SPF30 KRÉM - mel egész jól működik együtt.Egyébként semmi extrát nem nyújt, én is csak a fényvédő miatt vettem meg.
Utoljára szerkesztve: 2020.05.27. 10:35 - 2020.05.13. 12:19
Felvitel előtt mindig kenek fölé az ordinary resveratroljából, de a kettő együtt sem zsírosítja a bőröm egyébként zsírosodásra hajlamos részeit.Lassabban szívódik fel, várni kell egy jó 10 percet mire teljesen beépül a bőrömbe. Könnyed állagú, nem irritálja az egyébként érzékeny bőröm.Könnyedebb, relaxálóbb napokra, amikor nem töltök különösebben hosszú időt az udvaron ideális választás.Elhasználom, ha már megvettem, de nem vált eddig akkora kedvencemmé, hogy újravegyem.
2020.01.26. 15:39
Első sorban nagyon tetszik, hogy fényvédő is van benne, ez minden évszakban fontos szempont. Az állaga könnyű és krémes, smink alá is tökéletes, egész nap hidratáltan tartja az arcom. Pigmentfoltjaim nincsenek, így arról nem tudok véleményt írni.
2020.01.02. 14:28
Ajandekba kaptam. Nagyon megtetszett, mivel szep napvedos, kellemes erzesu kremrol beszelunk. Az elso par napban hasznalat utan nem volt semmi gond azon kivul, hogy ugy ereztem, nem hidratal elegge. Egy ilyen finom filmreteget hagy a boron, de abszolut nem hidratal alatta. Aztan kijottek kis pattanasok, amitol feltem, mivel erzodott a kremen, hogy nem egy finom, konnyu allagu krem. A pigmentfoltokat mintha picit halvanyitotta volna. Ez volt az egyetlen ujdonsag a borapolasi rutinomban, szoval kar erte... :(
2018.10.20. 11:04
A pigmentfoltos arcbőrömre vettem ezt a krémet, reménykedve abban, hogy csökkenti megjelenésüket... hát ezen sajnos nem segített. A krém kellemes illatú, könnyű állagú, sminkalapnak is tökéletes, bár picit zsírosítja az arcom, hamarabb fényesedik a T vonalban. Amivel nagy gondom van, az az, hogy iszonyatosan csípi a szemem, ha a környékére kerül a krém. Egész nap könnyezem. Nem lett a kedvencem, de a maradékot elhasználom, és próbálkozom majd más fényvédős nappali krémekkel is...