Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
liljaa
Gél hatású körömlakk, mely hosszan tartó, magasfényű, jól fedő és tökéletes színt biztosít. Az ecsete lehetővé teszi a csíkozódás nélküli alkalmazását a gyors és tökéletes eredményért.
2020.11.05. 15:55
Nagyon pigmentált, telt színe van, de itt ki is merült nálam a pozitívumok tárháza. Az ecset csíkoz, egyenetlen fedése van a lakknak két rétegben is. Az egyik kezem körmeire figyelmetlenül nem raktam fedőlakkot, fél napos nem volt az alkotás, mikor a mosogatás elbánt az említett öt ujjvég színeivel. Alkalomra megfelelő, pár órát kibír, de hétköznapi használatra nem strapabíró. Leárazva vettem, féláron, annyit megért.
Utoljára szerkesztve: 2022.06.07. 14:19 - 2020.11.02. 15:11
Update 2022. majus: sikerült az ALDI-ban talalnom egy lazacos arnyalatot. Minoseg meg mindig top, ket retegben, fedolakk nelkul 3 napot kibirt kopas nelkula, aztan az ablakmosas elrendezte :)2020: Lilás-rózsaszín árnyalatot szereztem az ALDI-ból, ami azonban felkenve már olyan sötét volt, hogy majdnem bordó. Viszont 2 rétegben, fedőlakkal simán kibírt 4 napot, ami nálam rekord.
2020.08.06. 14:29
3 csillagot adok neki (mobilról nem enged csillagozni)Nagyon tetszettek a színek, egy rózsaszínes-barackos árnyalatot választottam ami felkenve kissé sötétebb és inkább már csak rózsaszínes. Természetesen mint mostanában a legtöbb körömlakk nem fed rendesen egy rétegben akkor sem ha vastagabban viszem fel. Elég folyékony de nem az a kellemetlenül folyik szerte szét kategória. Az ecsete elég bumszli így többet visz fel ha nem figyelünk viszont le van kerekítve ami nagyon előnyös és praktikus, szebben lehet felvinni a lakkot, főleg a sarkoknál. Azt hittem, hogy még nem száradt meg mert puha volt a felső réteg de kiderült, hogy pár óran belül tökeletesen (!!!) megszáradt.Ami nálam nagy negatívum, hogy 4 napot se bírt ki, elkezdett pattogzani ami más körömlakkoknál 1 hét után jelentkezik. Ilyen áron ez elfogadhatatlan. Sajnálom, mert ha kibírt volna 5-7 napot akkor szívesen vettem volna több színben is.
2020.05.13. 08:52
Az 550-es számú, "guest star" fantázianévre hallgató lakkot próbáltam ki. A színe csodaszép, pont az a piros, amit a legjobban szeretek. Viszont nagyon hamar lepattogzik, hiába kenem le fedőlakkal. Még a legolcsóbb miss sporty lakkok is tartósabbak ennél. Másnapra csúnyán lepattog a körmeim végén, harmadnapra már nagyon igénytelennek tűnnek a kezeim ezzel a lakkal. A színe miatt adok 3 csillagot. Egy majdnem 1000 forintos körömlakktól azért elvárná az ember, hogy 4-5 napig kitartson.
2019.08.28. 14:28
Szép színek vannak és nagyon tartósak. Az ára kicsit sok nekem, de megéri mert hajmosásnál sem kopott le.:)
2019.08.08. 09:55
060-as happy bride árnyalatot vettem meg, mert az üvegcsében és a boltban is barackos árnyalata volt, azonban a termék maga egy igazi neon/rikítós rózsaszín, ami amúgy jól néz ki, de hozzám és a személyiségemhez egyáltalán nem illik. Adtam neki 2 esélyt is, mert nagyon tartós. Ezelőtt kb. 2-3 napig voltak vállalhatóak a körmeim a mindennapos mosogatás és takarítás mellett, ezzel viszont akár 4-5 napot is kibír. Nagyon sajnáltam, hogy ennyire melléfogtam, de tuti újraprobálkozom majd, mert a P2 Nude Benefit körömlakk is hasonlóan tartós. Remélem a többi szín valóban úgy néz ki, ahogy az üvegcsében, de mindenesetre oda kell figyelni, meg kell vizsgálni természetes fénynél is.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.