Tusfürdők

Palmolive Naturals Pampering Touch Morbido Piacere Tusfürdő

Hozzáadva 2015.07.15.by

TheEvii00

2023.05.01. 19:48

Pontosan ez az amire most vágyik a testem és a lelkem. A kellemes, már-már nyáriasba forduló idő egzotikusabb illatokat követel meg a fürdőszobámban is, ezért úgy gondoltam felavatom ezt a kókuszos tusfürdőt. Állagra mindig ilyet keresek: tartalmasabb, krémes-tejes állag, ami a vizes bőrhöz érve azonnal még krémesebbé habosodik. Illatra nem a tipikus kókusz, inkább csak egy kis tisztaságillat picike kókusz feelinggel. Jól tisztít és hidratál. Felüdülés vele zuhanyozni. A géles levendulás Palmolive tusi után őt is előszeretettel fogom újravásárolni még úgy is, hogy nem vagyok egy hatalmas kókuszimádó.

2019.05.28. 05:36

Ajándékba kaptam kolleganőmtől. Kellemes az illata, használata után nem húzodik a bőröm, aminek kifejezetten örülök, mert nagyon klóros nálunk a víz. Egyik legjobb tusfürdő, amivel mostanában találkoztam. Vettem egy Kamillásat is ebből a sorozatból, remélem az is hozza ezt a tulajdonságot.

2017.07.13. 17:03

Az egyetlen Palmolive tusi ,amit meg szoktam venni, ha látok valahol. Nem kókuszos, de nagyon finom púderes " tisztaságillat" Imádom.

Utoljára szerkesztve: 2017.08.04. 11:19 - 2017.06.29. 15:57

Nagyon megszerettem az utóbbi időben, igazi nyári kedvenc lett. Az illata isteni finom, kókuszos, púderes aromája van, nagyon felfrissít és igazán tisztának érzem magam a használata után. A Palmolive Gourment tusiknak nem szeretem a sűrű, tömény, szinte kenhetetlen finisét, ez ilyen téren is szupernek bizonyult. Számomra az állaga és a hatása is bejött.

2017.01.12. 16:54

Nagyon finom, nem hivalkodó kókusz illatú, jól ápol, ára is szuper.

2016.08.11. 07:03

kókuszimádóként, nagyon szeretem ezt a tusit. alapból kedvelem ezt a márkát,ez a kedvenc illatú tusfürdőm belőle. :)