Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
fanni.mathe
A balzsam jótékony összetevői révén nyákoldó, köptető hatású, melyet korhatár nélkül alkalmazhatunk gyermekeknél. Orbáncfűolaj tartalma miatt fényérzékenységet okozhat, ezért a használat után ne tegyük ki a bőrt közvetlen napfürdőnek.
2023.01.20. 13:31
Amint náthásak a fiúk már kenjük is őket ezzel. Mellkasra és hátra is, hihetetlen, hogy mennyivel jobban alszanak illetve, hogy mennyivel gyorsabban gyógyulnak. Újravevős.
2022.09.26. 13:34
Mellkasra ezt ill a zöld esszenciát szoktam kenni náthás, megfázós időszakban. Fantasztikus a hatása +++++
2021.06.09. 04:36
Kb vmi szúnyogriasztóra emlékeztet az illata, őszintén szólva számomra ez a termek is csalódás. Előtte a Babyloofot használtam és bár annak is nagyon gyógynövény illata volt, mégsem volt ennyire taszító. Állagra, kenhetőségre rendben van. Nem veszem újra az biztos!
Utoljára szerkesztve: 2021.11.24. 11:46 - 2021.03.25. 18:57
Csodás a hatása. Mi felnőttként és a gyerekeknél is ezt használjuk, évek óta. Sokkal könnyebben vészeljük át a téli időszakot. Nagyon jól működik évek óta. Nappalra szoktuk bekenni és melegen tartani a bekent bőrfelületet. Mi az illatát is nagyon szeretjük :-)
2021.03.16. 13:16
Gyerekeknél es nalunk felnőtteknek is bevalt. Megfazaskor estenkent bekenjuk a mellkast es a hátat. Igy ejjel tudunk aludni. Az hogy magyar termék es szuper összetevői vannak mar csak hab a tortán.
2019.02.09. 13:24
Hatásos balzsam, már amennyire az ilyesmit meg lehet ítélni...Mindig van itthon. Az ovis kislányomon használom, az 50ml nálunk egy megfázásos szezont bír ki, szeptembertől márciusig.Az illatát meg kellett szoknom, pedig nem vagyok egy finnyás típus. Annyira meglepődtem, teljesen másra számítottam, mikor megvettem.Konkrétan olyan szaga van, mint régen a szúnyogriasztós fáklyaolajaknak volt. Szerintem botrány. Nem egy Leo Varázsolaja illat.