Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Rosemodee
"Tedd szemöldököd dússá, mégis természetes hatásúvá a PaulMoise szemöldökpúderével! A termék két, egymással jól kombinálható, különböző színű szemöldökpúdert tartalmaz, melyek segítenek az optimális szín elérésében."
3 színkombinációban kapható
2020.06.17. 01:56
Nem rossz termék, hosszadalmas folyamat, kicsit pepecselős de lehet vele szép szemöldököt csinalni. A színe viszont tényleg tökéletes, nem sötét de építhető.
2019.03.29. 14:01
Szőke hajamhoz sosem találtam olyan árnyalatot, ami nem túl sötét, nem túl vöröses és szépen fed. Előtte NYX-et használtam, ám ezzel a termékkel sokkal szebb és tartósabb a végeredmény.