Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
zalla
Különleges olajok keveréke hidratálja a vízhiányos fakó bőrt és élettel telivé teszi azt. Nyugtató összetevőket és antioxidánsokat tartalmaz.
2020.09.29. 09:16
Az illata nagyon tetszik, eleinte elég erős, de egy fél óra után én már nem érzem. Gyorsan beszívódik, de nagyon kevés kell belőle. Ősszel hidratálókrém nélkül tökéletes, télen azért kell hozzá. Kb 15 perc múlva jól lehet rá sminkelni.
Utoljára szerkesztve: 2020.09.08. 07:00 - 2020.01.29. 17:23
Szuper jó összetételű termék! Már az első használatkor beleszerettem, mert elég könnyen beszívódik és rendkívül kellemes érzetet ad a bőrömnek. Reggelente nappali krém alá masszírozom be, körülbelül 4-5 cseppet, és utána olyan gyönyörűen lehet sminkelni erre a kombóra, hogy külön primer sem kell. Határozottan érzem, hogy egész napra megakadályozza a bőröm vízvesztését, és általában a téli tünetek (például a hideg okozta kipirosodás) ellen is igen hatásos. Csak azt sajnálom, hogy itthon nem kapható, ezt a márkát csak külföldi webshopokból tudom beszerezni.
2019.11.03. 15:08
Szuperul hidratal nagyon kevés kell belőle sokáig elégNekem az illata az ami miatt nem annyira szerettem meg de minden masba remekelt