Hajápolók

Plantur 39 Koffeines Hajszesz

3.7
Hozzáadva 2014.04.23.by

Renike125

Hajszesz az intenzív hajnövekedésért és erős tartású hajért

A hajszesz koffeintartalma hozzájárul ahhoz, hogy a hajnövekedés a változó kor után is változatlan maradjon.

2025.04.22. 20:40

Hát kétségeim vannak, lehet hogy nem jól használtam? Nekem rettentően zsírosodott tőle a hajam, utáltam is ahogy kinéz, mert már másnap borzalmas volt az egész fejem, holott van egy jó kis rituálém, ami 4-5 napig is kitart. De én is hajmosás után csak úgy belemasszíroztam, lehet nem így kellett volna. A 40-es, jó kis perimenopauza meg mindenféle változás után kerestem valamit a hajamra, de nekem elsőre ez csalódás volt, de akkor lehet, hogy adok neki még egy esélyt. Bár az ára miatt azért szívom a fogam, szerintem nagyon drága.

2024.06.04. 00:43

Nekem abszolút bevált. Igaz, várni kellett, hogy kifejtse a hatását (én kb. a 2.-3. hónap után vettem észre változást), de megérte!Nagyon sok babahajam lett tőle, amik iszonyatosan gyorsan is nőnek. Nem irritál, nem zsírosít, mindennapi használatra is tökéletes. Én esténként szoktam felvinni, majd utána megmasszírozni a fejbőrömet. Ajánlom mindenkinek!

2022.12.09. 13:13

November 15-étől használom, december 5-én már hatott. Határozottan csökkent a hajhullásom mértéke egy normál szintre. Gyógyszertárban vettem 5 ml-es fecskendőt. A szesz kupakjába nyomok egy kicsit, plussz pár csepp vízzel higítom, hogy ne szárítsa annyira az alkohol a fejbőröm. A fecskendővel a fejbőrömre pöttyintek cseppeket és belemasszírozom, de nem fésülöm a hajamba, mert akkor tényleg nagyon zsírosodik. Általában este csinálom, lefekvés előtt, de csak kb. másnaponta, így tovább tart. Így talán 3 hónapig is kitart... Nekem bevált!

Utoljára szerkesztve: 2022.09.17. 19:00 - 2022.09.17. 18:58

Nekem sajnos nem vált be. Nagyon irritálta a fejbőrömet és gyorsabban zsírosodott a hajam!

2022.06.25. 06:17

Én nagyon nem szerettem. Az illata finom volt, de nagyon ragadt tőle a hajam, nagyon zsírosnak nézett ki, így a napi használata -hajmosás után pláne- szóba sem jöhetett. Emiatt a hatását sem tapasztaltam meg igazán, nem csinált semmit. Ahhoz képest hogy nagynak tűnik a kiszerelés nem tart ki sokáig, így szerintem drága is. Nem fogom újravenni..

2021.11.01. 19:13

Hát.....szerettem volna szeretni, de sajnos (az erre hajlamos fejbőröm) nagyon csúnyán kipattogott tőle egy idő után. Meg tényleg, miért tartunk még ott hogy feleslegesen túlparfümözünk egy amúgy bőrápoló terméket?