Sminkek szemre

Pupa Professionals Eye Primer

3.7
Hozzáadva 2015.04.21.by

rekkami

• semlegesíti a szemhéj elszíneződéseit
  • kiemeli a szemhéjfesték színét
  • megkönnyíti a festék felhordását
  • tartósabbá teszi a sminket

2023.06.20. 21:00

Régebben vettem ezt a szemhéjalapozót, mivel olajos szemhéjamon nem igazán maradt meg a tusvonal. Ezzel nálam tökéetesen kitart, még akkor is ha esetleg hozzáérek vagy könnyezem. Viszont a méretéhez képest eléggé drága, az Artdeco szemhéjalapozó szerintem jobb és fele annyiért kapok egy nagyobb (kiadósabb) kiszerelést.

2022.05.15. 11:24

Felbuzdulva azon, hogy az ajakprimer szuper, gondoltam teszek ezzel is egy próbát, de hát kár volt. Szerintem ez sajnos nem igazán jó termék. Imádom a pupát és szinte mindent, amit ott vettem, de ez a primer nagy csalódás. Már a sminkelés alatt összefolyik egy csíkba... :(

2021.10.05. 11:14

Még soha nem használtam szemhéjalapozót, de a kedvezményes kupon és a PUPA eladó javaslata meggyőzött (001-es árnyalat). Lehet én fogtam ki rossz darabot, de hamar kifogyott. Az aplikátoros felvitellel nincs gondom, mert nincs összehasonlítási alapom. Szépen lehet rá sminkelni, de inkább közepes kategóriájúnak éreztem. Egész napos tartósságot nem biztosít. Nem hiszem, hogy újra veszem.

2019.01.20. 15:01

Közeledett a szülinapom és az 50%-os kedvezmény csábított a megvételére, na meg, hogy kellett egy szemhéjalapozó. A viszonylag jó véleményekre hagyatkoztam és az elég jól festő INCI-re. Az összetevők pont ellenem szólnak, egyébként, mert hidratálóban, lipidekben gazdag az eleje, nekem meg zsíros és fedett a szemhéjam. Szal nem volt jó választás, mint utólag kiderült. Sajnos 1 óra alatt minden összetorlódik egy csíkba, ugyan könnyen satírozok rajta (nem mindent azért), de ez nem menti meg. Próbáltam kis mennyiségben, nagyobb mennyiségben, közepesben. Próbáltam loose púderrel lepúderezve, világos szemhéjfestékkel átpúderezve. Mindegy volt mit és hogyan használok vele. Használhatatlan. Most kereshetek másikat :(

2018.07.23. 20:16

A Milani szemhéjbázisát használtam, de mire megrendelem és kifizetem a szállítási költséget, hát öööö. Szeretem a Pupa termékeit, ezért tettem ezzel egy próbát. Nem rossz, nem rossz. Az nem igaz, hogy semlegesíti a szemhéj elszíneződéseit, viszont valóban könnyű rá sminkelni és tartósabbá teszi a szemsminket. Csak azért adok 4 csillagot, mert a Milani mégis jobb.

2018.04.11. 17:12

Jó kis termék, egész nap fixen tarja a szemsminket. Jó a csomagolás, nem szárad ki. Nagyon sokáig elég. Nekem majdnem egy évig kitartott.Ár-érték arányban kifejezetten verhetetlen, különösen, ha akciós.