Lelőhely: Online

Purito Seoul Wonder Releaf Centella Daily Sun Lotion SPF50+ PA++++

2.9
Hozzáadva 2024.06.10.by

Vikcike

Tökéletes választás száraz és irritációra hajlamos bőrűeknek. Ez a fényvédő kémiai szűrőket tartalmaz az SPF 50+ PA++++ napvédelem érdekében. Cica kivonattal, barna alga kivonattal és hialuronsavval gazdagított a folyamatos hidratálás és nyugtató hatás érdekében. A könnyű állag nem hagy fehér réteget és nem ragad. Mesterséges illatanyagok nélkül készült, így érzékeny bőrre is alkalmas.

2025.04.01. 09:48

Nekem is kiábrándulás ez a fényvédő, borzasztóan pereg. Pedig hangsúlyozom: semmit.sem.kenek.alá. Reggel tiszta vizes öblítés után száraz arcra kenem fel, és ha hozzáérek egy óra múlva, olyan, mintha kiradíroztak volna egy papírt a fejemen, és a radírmaradványokat elfelejtették volna lesöpörni. Borzasztó kellemetlen, volt, hogy a munkahelyemen emiatt arcot kellett mosnom nap közben. Csak a belső szemzugban használok korrektor, és ez az orcámon, halántékomon, homlokomon is ugyanúgy lepergett, mint ahol volt felette valami- úgyhog az sem magyarázza a pergést, hogy egy másik összeférhetetlen termékkel érintkezne. Biztosan nem veszem újra. Ezen kívül a szememet is csípi, pedig a fényvédővel nem szoktam azt a területet elkerülni. Pozitívum az állaga, nagyon vízszerű, krémes, illetve nem irritálta a bőröm (ami könnyű, ha felkenés után pár órával konkrétan lepereg a termék arcomról) ezért kap egy plusz csillagot.

2025.03.14. 19:14

Meglepődtem a krémmániás alacsony pontozáson, mivel több oldalon és fórumon is eléggé dícsérik ezt a fényvédőt, illetve yesstyle-on is elég jó az értékelése. Az én tapasztalatom is hasonló, kombinált, vízhiányos de zsírosodásra hajlamos bőrre nekem nagyon bevált. Nem vettem észre eddig hogy peregne bármikor, pedig váltogatom a krémeket alatta és a sminket felette - többféle cushion alapozót és bb krémet használok. Mondjuk én a hidratáló krém és a fényvédő között és a fényvédő és a sminkelés között is várok negyed órát, mivel nem gondolom hogy túl hatékony lenne a fényvédő ha összekeveredik, nem tudom esetleg túl gyorsan kenik-e egymás után őket és ezért "pereg" nekik talán. Érzetre is könnyed, beszívódik alaposan, nem hagy fehér réteget, úgyhogy a kedvenc fényvédőim listájára került.

2025.01.21. 22:27

Jöttem felpontozni. Az én makacs, hisztis zsíros és vízhiányos, érzékeny bőröm, ami nehezen tűr a nappali rutinban a fényvédelem és a smink mellett bármilyen más terméket, mert rögtön kukacosodni, peregni, csillogni kezdenek a rétegek, imádja! A soft verziót (narancssárga) is használtam, de az vastagabb, gazdagabb, télire való. Ez sokkal szérumszerűbb, könnyebben beszívódó (sajnos emiatt nálam jobban is fogy) és ami nagyon nagy plusz: kevésbé irritálja a szememet mint a narancs színű társa. Nagyon jó, hogy dm-ben is kapni, teljesen korrekt áron, remélem, nem szüntetik meg. A reggeli krémet majdnem teljesen ki tudja hidratálásban váltani, csak aloe zselét, mucint és nagyon folyós szérumot kenek alá, illetve zselés primert fölé, amikor már szépen beszívódott. Ha tehetném, 10 csillagot is adnék neki!

2025.03.20. 06:03

@Októberi Lány Akkor futás a Dm-be, mert mától kiárusítás alatt van féláron.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.21. 22:35 - 2024.11.08. 18:33

Nagyon meglepődtem az itteni véleményekem, ugyanis nekem egyszer sem pergett, pedig van alatta más skincare, felette pedig normális mennyiségű smink. Minden nap arcmaszk használat, aztán a nappali rutin után tettem fel és egész nap bírta gond nélkül. Nagyon szép egészséges ragyogást adott, nem ragad és tényleg nem marad fehér a bőr. Én eszméletlen elégedett vagyok, újra be fogom szerezni. Akinek pergett, lehet érdemes előtte hidratáló terméket feltenni, várni egy kicsit utána és úgy próbálkozni.

2024.11.25. 14:04

@Yamillehaddeji Nekem még megvan egy bontott termék, 4000 Ft-ért nem vennéd meg? :) 2x használtam

Utoljára szerkesztve: 2025.04.01. 09:48 - 2024.09.28. 15:54

Ahogy előttem is írták, iszonyatosan pereg. Ilyet amúgy eddig nem is tapasztaltam, az eddigi kukacosodós-pergős termékeim dörzsöléstől álltak össze, de ennél konkrétan órákkal később is épp csak hozzáérek az arcomhoz és mintha kb hámlanék, szárazon jön le az egész. Nekem közvetlen felkenés után fél óráig nincs vele bajom, amikor beszívódik akkor botrány. Amúgy jó lenne az állaga, de ez így értékelhetetlen. Vagyis nem, értékelhető, egy csillagra.

2024.09.10. 10:05

Sajnos nem vált be, pedig azt hittem ez a daily go to utódja, csak új köntösben, de sajnos egyáltalán nincs így. Eleve egy ilyen géles állagú a krém, halványzöld színű, ami szerintem nem mellesleg undorító is. Borzasztóan lepereg, kukacosodik, próbáltam többféleképp felkenni, hogy nem kenek alá semmit, kenek alá de várok több időt stb, de sehogy sem működött. Sajnos ez egy nagyon-nagyon rosszul sikerült termék! Biztos, hogy nem veszem újra.

2025.01.21. 22:29

@makesz18 én már többször újravettem, és nem zselés, hanem folyós, és nem zöld, hanem fehér. Biztosan a jó terméket értékelted?

Piactér

Több mutatása