Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
zsuzsannapocs
Értékes hialuronsavattartalmaz, amely javítja a bőr hidratáltságát, valamint egy egész sor, különböző tengeri algafajokból származó kivonatot, mint például a hólyagmoszat vagy a wakame kivonat. Hatásuk többirányú. Egyrészt javítják a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, másrészt elősegítik a természetes regenerálódást és semlegesítik a káros szabad gyököket, így lassítják az öregedési folyamatot. A teljes formula 99,9%-ban natúr összetevőkből áll, vegánbarát, és nem tartalmaz potenciálisan irritáló illatanyagot, így még az érzékeny bőrre is gyengéd.
2024.12.20. 18:05
Ahogyan már előttem is írták, ennél a gélnél valóban az a titok, hogy vizes bőrre kell felkenni. Általában csak este fürdés után szoktam bekenni vele az arcom, néha viszont reggel is. Nagyon hidratált és kellemesen rugalmas lesz tőle a bőröm, a pattanásokkal nem vettem észre, hogy valóban csinálna bármit is.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.01. 22:05 - 2024.03.16. 09:13
Elkezdtem használni, de nekem semmi extrát nem hozott. Nem éreztem, hogy hidratáltabb lenne az arcom. Már épp azon gondolkodtam, hogy odaadom másnak, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve fürdés után nedves bőrre felvittem. Na hát itt már csodaszer! Soha semmitől nem lett ilyen jó a bőröm. Hamar beszívódott, nem hagyott ragacsos érzetet, bársonyos lett a bőröm és ráadásul brutál ragyogó. Így marad nálam :D Ha arcra nem vált be, próbáljátok ki testápoló helyett/előtt. Nyáron ez igazi áldás lesz a krémek helyett!
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.