Quiz Gel Like Gél Lakk Hatású Körömlakk
Ár: | 290 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8,5 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | százforintos boltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: tokfejessi, az összetevőket feltöltötte: Zzzz, Módosítva: 2017. április 26.
Kiszerelés: | 8,5 ml | |
Lelőhely: | százforintos boltok | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Gél hatású lakk széles ecsettel.
Polyester-26
Acetyl Tributyl Citrate
Diacetone Alcohol
Acrylamide Copolymer
Stearalkonium Bentonite
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Ajándékba kaptam 3 kéket, de sosem használtam el, mert nagyon lassan száradtak és nem volt türelmem hozzájuk, ráadásul a fedőlakkjaimmal sem voltak barátságban.

kb 400 forintért találtam rá az eurofamilyben ,a fehéret vettem meg.1 rétegben is jól fed de kettőben az igazi.Viszonylag gyorsan szárad,nem csíkoz az ecset,jó a színe is.Tartósnak nem olyan tartós viszont elég olcsó,volt már drágább és ettől rosszabb lakkom.

Ár/érték arányban a legjobb! Már egy rétegben is jól fed, bár akkor nem olyan tartós. Gyorsan szárad, ezért még az sem zavar, ha hetente 2x is ki kell festenem a körmömet. Így legalább nem mindig ugyanolyan színű a körmöm, hanem a következő napi szettemhez tudom igazítani a körmeim színét is :)

1 nap alatt lekopott, pedig nagyon gyorsan szárad és nagyon szép színei vannak. Lehet még próbálkozom még vele...

tök jó kis lakkocska, olcsó, amit ígér, azt hozza. nem túl fényes, viszont az árához képest tartós, nekem 1 hétig is bírja, bár az utolsó napokban már látszódnak kopások és hibák, de nem is kíméltem a kezemet, sokat csomagoltam vele (munkahelyen). nagyon szép színe van, nekem a 712-es szín van meg, ami egy nagyon vidám, sötétebb hússzín. az ecsetét is jó használni, és könnyen lemosható.

Függő vagyok!
EuroFamilyben fedeztem fel, évekkel ezelőtt. A színválaszték és a gél-hatás ígérete fogott meg, és persze az ára. Nagy nehezen sikerült csak azt az egyet kiválasztanom a sokból, ami jöhetett haza velem tesztelésre. Gyönyörű piros, nem vörös-nem narancsos-nem rózsaszínes, hanem a klasszikus. Otthon felkentem, és másnap rohantam vissza még másik öt színért :-)
A Sally Hansen lakkjaimat simán lepipálja, mind fényben, mind tartósságban. Tényleg gél-hatással csillog, alig kopik. Most is ez van a körmömön, másfél hetes és hibátlan, mintha nemrég kentem volna. Teszek fel róla képet.
Imádom a széles ecsetét - számos drágább árkategóriájú lakknak sincs ennyire jól használható ecsete.
Egyetlen hibát tapasztaltam az évek alatt: egy színem besűrűsödött és átalakult - elvesztette az eredeti árnyalatát, ami szép korallos volt, és lett belőle valami egészen furcsa (és csúnya). Kb. max. 2x használhatttam előtte, de ki kellett dobnom.
Mondjuk az ára már nem annyi, mint a terméklapon, utoljára 490 Ft-ért vettem, de a SH lakkjaim is hajlamosak szétválni és 'állagromlani', viszont 5x ennyibe kerülnek, így emiatt nem vonok le pontot a Quiztől.

Függő vagyok!

Itteni jó vélemények miatt vettem meg. Bár ne tettem volna! 500Ft már, ennyiért a Rossmannba az Rdel lakkok fényévekkel ez előtt vannak. Nincs szép fényes, géllakkos hatása, felkenés közbe már húzódik, mintha gyorsan száradna, de amúgy több, mint egy óra elteltèvel is még belenyúltam.... Pár nap elteltèvel repedezik, pattog. Soha többet ilyet! Maradok a fentebb említett lakkoknál, azokban még sosem csalódtam.

Valami hihetetlen, hogy milyen olcsó, nálunk a Family Marketben található ilyen lakkocska. Az a szín, ami a képen van pont megvan nekem, meg egy aranyos rózsaszín, amiben van némi kis csillám. Szépen terül, nagyon jó az állaga szerintem, cuki az üvege és tényleg jó nagy az ecset. Egyszerű, letisztult termék, de közben meg mennyire jó lakk ez. Elég sokszor használom őket mindenféle technikáknál, mert jók, közben meg az ember nem sajnálja, még ha egy kicsi pocsékba is megy, mert könnyen beszerezhető és nem kell több ezer forintban gondolkozni. Szuper kis termék!

Szuperlatívuszokat érdemel! Kiváló ecset, gyönyörű formula, terül, fed, gyorsan szárad és tartós, igazi gél hatás, jó összetevők, egyszerűen csodálatos krémek. Kérünk más finist is!

Atyaúristen ez valami fantasztikus!!! Szépen gyűlik a készletem! Ha arra járok mindig muszáj vennem egyet-kettőt-hármat... Minden szempontból tökéletes!!! A világ legeslegjobb körömlakkja! Az új kedvencem! 1000 csillag!

Hidratálók: Aluminum HydroxideEmolliensek: Dipropylene Glycol Dibenzoate, Aluminum Hydroxide
Szilikonok: Triethoxycaprylylsilane
Illatanyagok: Isopropyl Alcohol, Ethyl Acetate
Színezékek: Aluminum Hydroxide, Barium Sulfate
Izopropil-alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő. Paula Begoun a szárító, irritáló összetevők közé sorolja.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.
Foszforsav. A kozmetikumokban pH stabilizáló anyagként használatos összetevő.
Glicerin és zsírsavak keveréke, a krémekben lágyító és sűrítő szerként használják.
Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.