Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
juditkaa70
Megelőzi a hajvégek töredezését, kisimítja a hajat. Zsírsavakban gazdag rahua és morete olajjal, antioxidánsban gazdag perui mogyoróval (sacha inchi mag) hidratálja, puhítja és kisimítja a hajat. A morete olaj az UV-sugárzás ellen is védelmet ad, valamint a festett hajnak fényvédelmet biztosít. Természetes marakuja és mangó illata van.
2024.07.19. 14:08
Én eddig nem tudtam mellé lőni, ha Rahua termékről van szó. Szép, tiszta összetevők és teszi, amit ígér.
Utoljára szerkesztve: 2020.02.07. 10:54 - 2020.01.09. 20:13
Semmilyen plusz hatást nem nyújtott a hajamnak,még jó hogy csak 60 ml változatát vásároltam meg. A haj nem fésülhető ki könnyen, a hidratálása elfogadható.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.