Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Cocochoco
Tökéletesen megtisztítja a fejbőrt és hajszálakat a legmélyebb rétegekig. Eltávolít minden káros anyagot, szennyeződést, amely esetleges problémákat okozhat. Különleges formulája révén megnyitja a hajszálakat annak érdekében, hogy később tápláló anyagokkal töltsük fel, mint a keratin. Ez a professzionális sampon, olyan habképző technológiával rendelkezik, mely következtében lágy hab keletkezik, annak ellenére, hogy semmilyen káros anyag nem található a samponban.
2024.05.18. 19:35
Nekem sokáig ez a sampon illetve a hozzá tartozó balzsam és bent maradó pakolás volt a csodaszerem, imádtam, puha, fényes lett a hajam töle, nem is szállt össze vissza. El kellett hagynom az sls tartalma miatt, de azért még van belőle itthon. Tényleg mélytisztító hatása van.
2021.10.03. 11:05
A pandémia idején nem tudtam ugye eljutni a fodrászomhoz olaplex kezelésre. Így egy fodrász kellékekes boltba betértem, ahol sajnos olaplex termékek nem voltak, ezért helyette az eladó-fodrász otthoni használatra a Raywell botox hairgold 3 lépcsős kezelését ajánlotta. Itt nagy kiszerelésben van feltöltve, de lehet kapni a 3 lépést kissebb kiszerelésben csomagban is. Nagyon kellett valami már a hajamnak, így megvettem. Egyébként natur barna, hosszú, vékony szálú hajam van. Közel 10 ezer ft-ot fizettem, de sajnos kidobott pénz volt! Meg sem közelíti az olaplexet egyébként! Az első használat után fényesebb volt a hajam és puhább. Viszont ez kb a következő mosásig tartott. Nagy változást nem vettem észre, hajszerekezet újjáépítő, de még volumen képző hatást sem kaptam. Kezdetben hetente alkalmaztam, majd havonta. Mindent a leírtak szerint csináltam, de sehogy nem akart igazán működni. Sőt a sampontól mindig kipattogott a fejbőröm, mintha marta volna! Nagyon kellemetlen volt, így elhagytam. A 2-es és a 3-as lépést próbáltam elhasználni. De a 2-es sem hozta a várt hatást, így egyedül a kimosást nem igénylő hajkrémet hagytam meg. Az annyiban segített hogy kevésbé szállt a hajam. Nem tudom sajnos ajánlani a termékeket!