Sminkek szemre

RdeL Young Rainbow Shimmer Palette

Hozzáadva 2021.06.10.by

mautika

13 g

Mágikus szivárvány fény – 6 magasan pigmentált szemhéjpúder fémes-holografikus fényhatással. Arcra és testre is használható.

2019.08.30. 21:25

Az arany highlighter a mániám, de ezt imádom!Szemre is szoktam néha használni. Nagyon szép eredményt lehet elérni vele és ennyi pénzért meg totál megérte (ráadásul akciós volt) ! :)

2019.08.11. 18:00

Nagyon szép highlighter színek, a rózsaszín, az ezüstök mindennapibbak, a kék, zöld és lila színek elég extrák - épp ezért szerettem bele. Legyezőecsettel felvíve (bár lehet a rutin hiánya miatt) közepesen erősek, de ez épp ideális számomra. Tényleg jól másolja az ABH Moonchildját, ami szintén szempont nálam - ennyi pénzért jó vételnek tartom.

Utoljára szerkesztve: 2018.10.30. 01:23 - 2018.10.29. 14:32

Ha megvan még a régi unikornisos limitált kiadás, akkor erre nem lesz szükséged, ha pedig nincs vagy már nincs, de akarod, akkor csapj le rá. Szerintem azt akarták állandóra visszahozni, ugyanis ugyanaz a színvilág és a kiosztás. Ellenben az ezüstök ebben jobban sikerültek, fényesebbek, a pink hidegebb, a lila pedig kicsit más, az unikornisosban kékes lila volt, ebben pinkes lila. A kék és a zöld kb ugyanaz. Egyébként összességében mintha kevésbé porozna, de nagy minőségbeli különbség nincs.Az ABH Moonchild biztos sokkal jobb, de ilyen ritkán használt alien-színekért még mindig nem fizetnék annyit, úgyhogy ezeket összehasonlítani nem tudom. De egyébként én jó vételnek tartom, akár specifikusan, akár ha valaki kísérletezgetne.