Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
Norella
Luxusérzetű, gazdag fürdőolaj tápláló Atlatni-ócéáni moszat- és planktonkivontokkal, mikroalga-olajjal, tele omega 6 és 9 zsírsavakkal, ami a bőrt gyönyörűen puhává és hidratálttá teszi. A fáradtságűző olajkeverék frissíti és stresszmentesíti a testet és tudatot.
2021.01.07. 08:08
Állaga, hatása szerintem jó de én nem szeretem az illatát. Van egy bio kullancsspray amit lehet kapni. Nah annak van ilyesmi illata. Elhasználjuk de sajnos nem jött be. A másik fürdőolajukat azért ki fogom próbálni mert szeretem a márkát
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.