Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Drogériák, online

Revox Zitcare AHA.BHA.PHA. Multi Szérum

Hozzáadva 2023.11.22.by

IMPRO_94

Multi arcszérum AHA, BHA és PHA keveréke, mely segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, szabályozni a faggyútermelést és sima és matt megjelenést biztosít a bőr számára. A formulában található teafa-kivonat nyugtató tulajdonsággal rendelkezik, előnyös a tág pórusok megjelenésének javítására. Az ázsai gázló a nedvességvesztés elkerülése érdekében a bőr védőrétegének megerősítéséért dolgozik és hidratálja a bőrt. A niacinamid a bőr kisimításában és a bőrtextúra javításában játszik szerepet.

2024.12.18. 22:21

Pigmentfoltok

Amennyire ígéretesnek tűnt a sok "aktív" hozzávaló miatt, annyira nagy csalódásnak bizonyult. 4 használat után még több pattit okozott, mint amennyit előtte el akartam tűntetni... Semmire nem volt még ennyire durva reakciója a bőrömnek (még a benzoil peroxidra sem). Az állaga vizes, a 2 löty nem keverik jól, pár másodperc után már szétvállnak.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.18. 22:16 - 2024.07.12. 08:38

Egyenetlen bőrfelszín

Valahogy semmi hatást nem tapasztaltam. Teafa olajos illata van, nem lehet jól összerázni, hogy elkeveredjen egymással a két lötyi. Mire felszívod a pipettával már szét is különülnek és ahogy vinnéd fel, csak az egyikből sikerül.Volt, hogy úgy csináltam, hogy a pipettát ráztam, de úgy is kb 2 másodpercig keveredik el.A termékleírás úgy írja, hogy fel kellene rázni és egyszerre a kettőt, dehát sajnos nem sikerül.Szóval a végére nem egyenletesen fogy a két folyadék.Éjszakára vitten fel, reggelre szép bőrképet csinál, de hosszú távon nem tapasztaltam jelentős változást.Irritációt nem okozott, pedig tartottam a teafa olajtól.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.08. 07:50 - 2024.05.09. 08:00

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Eléggé meglepett az állaga , nagyon gyorsan kell vele dolgozni. Nagyon folyékony. Első használatakor eldöntöttem , hogy továbbadom. Aztán valamiert megis használtam és néhány adag után csodát tett a bőrömmel! Nem zsírosodik , a pattanások eltűntek , soha nem volt ilyen szép a bőröm. 4 csillagot azért kap , mert nagyon folyékony és meg kell tanulni vele bánni. Valamint az illata a szúnyogriasztóra hasonlít. Macerás dolgozni vele , de megéri

2024.04.23. 00:39

Pattanások (acne)

Leginkább ilyen olajos víz hatású az állaga szerintem, a teafaolaj illata nagyon erős benne. Megvettem de nagyon nem ezt vártam tőle. Hatását nem tapasztaltam, és elhasználni sem fogom. Csatlakozom a fentebbi véleményhez, teljesen felesleges egy termék és az állaga miatt se nagyon tudom hova beilleszteni a rutinomba.

Utoljára szerkesztve: 2024.04.08. 19:55 - 2024.04.08. 19:52

Száraz bőr
Egyenetlen bőrfelszín

Én ennek a terméknek a létezését egyszerűen nem értem. Random ötlettől vezérelve kaptam le a polcról, de hiba volt. A hatásáról nem tudok nyilatkozni, mert olyat az elmúlt 2 hónap alatt egyáltalán nem tapasztaltam, se negatív, se pozitív, egyszerűen teljességgel felesleges. Ellenben a szaga, ahogy elkezd fogyni, kiegyenlítetlen lesz a kétfázisú lötyiből az egyik komponens és a teafaolaj reakcióba lép valamivel, és hát benzinszag-fétisesek imádni fogják, konkrétan benzines gépzsíros szaga van, az autószerelőm műhelyében érezni hasonlót, de az arcomon ilyenre NEM vágyom, el sem bírom használni annyira ocsmány, köszönöm a figyelmet.