Rival de Loop

Ár:   800 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Normál
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Kisu, Módosítva: 2015. október 19.

Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Normál

Micellás technológiájú víz normál és vegyes bőrre ginkgo- és uborkakivonattal,alkohollal

Ezt az arcvizet kifejezetten a normáls és vegyes bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki.A frissítő formulának köszönhetően pórusmélységig tisztítja a bőrt és előkészíti bőrét a Rival de Loop bőrápoló használatára.
Hatás: A micellás technológia segítségével a szennyeződéseket körbezárja és eltávolítja.Értékes összetevőinek (mint ginkgo- és uborkakivonat) köszönhetőenvédi a bőrt a kiszáradástól.

Borostyan

nagyerika28

2017. november 18.

A sminket szépen leszedi, viszont csípi a szemem. 1 hét használat mellett egyre több pattanás jelent meg rajtam, így inkább nem használom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. november 18.

aranyiviki

2017. november 17.

Sminklemosasra használom,smink nélküli napokon is használom egy gyors tisztítás erejéig,jól teszi a dolgát,viszont nekem ragacsos érzetet hagy a bőrömön,ami enyhén idegesít,az olcsó ara miatt nem bánom annyira

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. november 17.

Ria22

2017. november 15.

Majdnem szerelem volt...
Engem még az illata sem zavart, olyan szépen tette a dolgát! A géllel együtt használtam, reggel és este, nem szárított túl, helyre rakta a gyulladásokat. Viszont mire a második flakon aljához értem, "megszokta" a bőröm és még apró, pattanásnak nem nevezhető, gennyes kis pöttyök lettek az arcom mindkét oldalán. Nagyon sajnálom,szépen indított :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. november 15.

Majdnem szerelem volt...

Lizinka

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. augusztus 25.

Nálam nem vált be. Igaz, hogy a sminket szépen leszedi, de pattanások lettek tőle az arcomon, kombinált bőrtípusra nem ajánlom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 25.

Yette

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pigmentfoltok
(!)
2017. május 13.

Nagyon könnyen és gyorsan eltávolít mindennemű sminkeket, bár érzékeny bőrűeknek nem tudnám ajánlani és a szemsmink lemosására sem alkalmas. Alkoholtartalma miatt képes irritálni a bőrfelszínt és a szemet. A vattakorongra kerülve a termék enyhén habzik mely kellemessé teszi a smink eltávolítását.
Nem szárítja a bőrömet, de ha a szemembe kerül iszonyatosan csípi azt.

Összességében ha nem száraz vagy érzékeny a bőröd akkor szerintem megér egy próbát, hátha bejön, de ez a termék nem hasonlít ez eddig megszokott (tradicionális) micellás vizek egyikére sem.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 13.

Nem szárítja a bőrömet, de ha a szemembe kerül iszonyatosan csípi azt.

vpverapapp2

2017. február 12.

csodaszernek nem nevezném, de nekem bevált, jól tisztít :))) lehet,hogy újraveszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. február 12.

Poptie

2017. január 6.

Párszáz forintért vettem kuponnal, amire vettem, arra jó. Felfrissíti az arcom és eltávolítja a szennyeződéseket. Enyhén kellemetlen, savanykás illata van, de ennyi belefér.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 6.

jajanna

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. január 1.

Kedvelem ezt a terméket, de nem hiszem, hogy valóban micellás víz lenne abban az értelemben, hogy a szem környékén nem tanácsos használni, mert szárít. Én sminklemosónak használom az arcom többi részén és elég hatékony. Nekem tetszik, hogy alkohol is van benne, mert legalább fertőtlenít. Az egyetlen gond tényleg az, hogy a szemsminket nem jó ötlet ezzel lemosni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 1.

Yubiri

Bőrprobléma: Bőröregedés
2016. december 4.

Kinyomhatatlan púpok lettek az arcomon, több mint valószínű, hogy ettől a terméktől.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. december 4.

95Kingus95

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. szeptember 20.

Elfogyott a sminklemosó és SOS-be kellet egy másik. Megláttam ezt hogy micellás víz, meg körülbelül 500 forint volt, na mondom próbáljuk ki. Otthon vettem észre hogy alkoholt tartalmaz. Arcsminket nagyon szépen leszedi, nem csípi a bőröm, nem hagy ragacsos érzetet. Viszont a szemsminket nem lehet vele leszedni. Nem arról van szó, leszedi de az alkohol miatt annyira csípi a szemem hogy az valami kegyetlenség :D Így marad csak arctisztítónak végülis annak árulják csak engem kicsit megtévesztett a micellás víz kifejezés rajta.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. szeptember 20.

Antioxidánsok: Ginkgo Biloba Leaf Extract
Gyulladáscsökkentők: Allantoin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract
Hidratálók: Glycerin, Butylene Glycol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Glycerin h 0 0

Felületaktív anyag (surfactant), emulzió stabilizáló, gyengéd tisztító. Viszonylagos gyengédsége ellenére jól habzik.

Búzából, kukoricából, burgonyából és kókuszból kinyert enyhe, növényi eredetű felületaktív szer. A CosIng besorolása szerint tisztító, habképző funkciója van, illetve segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát is. A leggyakrabban enyhe, kímélő vagy natúr samponokban találkozhatunk az összetevővel.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Gyulladáscsökkentő, nyugtató, puhító és bőrvédő hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.

Uborkakivonat. Paula Begoun szerint a közhiedelemmel ellentétben az uborkakivonatnak nincs nyugtató, gyulladáscsökkentő hatása, Leslie Baumann The Skin Type Solution című könyvében azonban a gyulladáscsökkentő, érzékeny bőrre javasolt összetevők között említi. A nyugtató hatás mellett az uborkában található lutein nevű anyag  talán csökkenti a bőr melanintermelését (melanogenesis), így a pigmentfoltok elleni harcban is hatásos lehet. Továbbá in vitro (azaz kémcsőben végzett) kutatások szerint az ubokában található összetevők segíthetnek a bőrt megvédeni a karcinogén (rákot okozó) összetevők ellen.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

A Ginkgo Biloba fa kivonata. Antioxidáns és vérkeringés serkentő. Ez utóbbi tulajdonsága miatt gyakran található narancsbőr elleni termékekben, habár Paula Begoun szerint kutatások nem támasztják alá, hogy az élénkebb vérkeringés kedvező hatással lenne a narancsbőrre.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Tovább keverhető tartrazinnal, hogy gyönyörű zöld árnyalatokat kapjunk. A CI 42090 biztonságosnak tekinthető a bőrön és a hajon való használatra, és nem jelent kockázatot, hacsak nem nyelik le vagy légzik be (pl ajkakon használt termékek vagy parfümök esetén). Ezen kívül bőrirritációt és bőrpírt is okozhat a festékekre allergiás embereknél (forrás).

Színezék. Narancssárga.