RIVAL loves me Smokey Shadows Eyeshadow Palette
Ár: | 1800 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 14 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Formidable, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2020. szeptember 16.
Kiszerelés: | 14 g | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Szemhéjpúder paletta 18 színnel. Kreatív nappali- és esti sminkek egyaránt elkészíthetőek vele. A csillogó és matt színek különféle árnyalatai számtalan lehetséges kombinációt rejtenek magukban.
Mica
CI 77499
CI 77491
Red 7 / CI 15850
sz
Én összességében szeretem ezt a palettát,bár tény a jó szemhéjprimer elengedhetetlen hozzá.Nagyon porzik ez igaz...az ecsetre felvitt mennyiség felét tuti leütögetem...én mégis kedvelem a színeit,és el is tudom dolgozni őket viszonylag könnyen.A többi palettát is beszereztem ettől a márkától,és nem bántam meg.

A rengeteg ezüst miatt csábultam el, a színei szépek. tényleg nagyon porzik, de árérték arányban megéri, megfelelő primerrel teljesen használható

Sajnos nekem sem vált be ez paletta. Mindegyik fajtáját megvettem, mert 30%-os akció volt illetve kaptam karácsonyra vásárlási utalványt. Elcsábított a csomagolás, a színek és az ára. 22 éve sminkelek, tehát nem vagyok kezdő. Általában drogériás termékekkel, de ilyen rossz minőséggel még nem találkoztam. Ott kezdődik, h nagyon porzik, rengeteg termék megy fel az ecsetre, amit, viszont, ha leütögetem nem marad az ecseten semmi. Próbáltam, h bevizezem előtte, úgy sem vált be. A színek pigmentáltak nagyjából, de nagy része csak csillámból állt. Olyan volt a szemem alja, mint egy diszkógömb. Többszöri próbálkozás és kísérletezés után a barátnőm 12 éves lányánál kötött ki, ő elkenegeti majd.

Nekem tetszik. Először is, egy 1800 ft-ért 18 színt (értitek, egy szín 100 ft) tartalmazó terméktől ne várjon senki hú de szuper minőséget és hogy a cucc felvive is olyan pigmentált legyen, mint a pan-ben. Az előttem íróhoz hasonlóan én is régóta kerestem hideg palettát, korábban volt de kifogyott, a Cremated meg hiába gyönyörű ha csillagászati áron szórják. A matt színek tökéletesek arra, hogy felül elsatírozzam a más színű festékeket, a sötétebbek több rétegben, ecsettel felütögetve látszódnak. Kicsit porol de nekem a Revolutionok is ugyanennyire porolnak, számítottam rá. Amúgy ezeket a színeket nagyon jól lehet kombinálni az Out of space tesójával. Ár érték arányban szerintem teljesen oké, főleg hogy 30% kedvezménnyel vettem. Ennyiért max a százasban kapsz olyan minőséget, amitől reggel lehet hogy 3 szemmel ébredsz.

Abszolút pénzkidobás volt. Tetszett a design, a színek szépek a palettában és még swatcholva is, szeretem az ilyesmi árnyalatokat. Csak épp szemhéjon nem működik. Sehogy se tudok egy elfogadható sminket összehozni vele, semelyik ecsetemmel, ujjal, sehogy. Egy szürkésbarna pacává áll össze bármelyik színeket viszem fel, és hullik, nemcsak felvitel közben, hanem egész nap, egy-két óra után a fele a szemem alatt van. Plusz emiatt a szemembe is megy ami irritál. Kár érte.

Nekem is a Jeffree Star - Cremated paletta jutott eszembe amikor megláttam a színeit. Nos, 1800 ft-ért szerintem ez egy ajándék.:D Viszont inkább a színesebb testvéreit részesítem előnyben, mert azokkal kicsit kreatívabb sminkeket lehet készíteni. Ebben az összes szín ugyanúgy néz ki, főleg 3-4 órás viselet után. (Pl. múltkor a szürkét és a feketét használtam, nap végére kékes szürke egyszínű szemhéjakkal értem haza.) Nem bánom, hogy megvettem, elég rockeres a külsőm, a fekete ruháimhoz simán kihasználom, meg tudom kombinálni más palettákkal ezt a szürke színt, de szerintem lehet találni ennél jobb füstös palettát is a drogériákban. Ha az anyagiakat nézzük, akkor igenis megéri megvenni, és minőségre lehet találni a Revolution paletták között sokkal rosszabbakat is (méghozzá drágábban!)...:D

Borzalom. Tobb valtozatat is megvettem kiprobalni, az ar es a design csabitott. A minoseg viszont pocsek. Meg a rimmel meg maybelline palettak is ezerszer jobbak, pedig nem hasznalok abszolut drogerias cuccokat. A mattok ecsettel abszolut nem pigmentaltak, foltosak, eldolgozas es satirozas utan pedig osszemosodnak egy szurke pacava, barmelyik szint hasznalom. Fura mert swatcholva nem tunt gaznak, a shimmerek egyenesen tokjok, viszont felkenve SEMMI nem marad belole, csak az alap festek, a csillam pedig kipereg az arcra egy ora alatt. Nagyjabol gyereksminknek tudnam elkepzelni mert ezzel meg tanulni sem erdemes, olyan nehez vele dolgozni, es az eredmeny olyan semmilyen, milani primert hasznalok, de meg az sem segit rajta. Szerintem penzkidobas, tan meg egy revolution paletta is jobb befektetes hasonlo aron, pedig az is eleg silany, legalabbis az olcsobbik fajtak.

Lecsaptam erre a palettára, mivel olyan kevés a hideg tónusú paletta, illetve JS is kijött a Cremated palettaval, árra hajazott. Hát nagyon nem szeretem, kifejezetten taszítanak az árnyalatok, a szürkék nagyon kékesek, sok a hasonló szín, alacsony minőségűek a fényesék is, mattak is. Sajnálom.

Antioxidánsok: Tocopheryl AcetateHidratálók: Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol
Vitaminok: Tocopheryl Acetate
Emolliensek: Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol
Emulgeálószerek: Hexylene Glycol
Tisztítószerek: Hexylene Glycol
Illatanyagok: Caprylic/Capric Triglyceride
Színezékek: Magnesium Stearate, Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77499, CI 77491, Red 7 / CI 15850
Tartósítószerek: Phenoxyethanol
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.
Növényi olajokból származó emollient anyag, mely megakadályozza a vízveszteséget. (forrás: truthinaging)
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Vízmegkötő tulajdonsága is van, de leginkább segédanyagként használatos rendkívül kis mennyiségben, hogy a krém hidegben ne fagyjon meg, melegben pedig ne olvadjon meg.
Az E-vitamin egyik formája, mely a tiszta E-vitamin és az ecetsav észtere. A tocopheryl acetate hasonló tulajdonságokat mutat a tiszta E-vitaminhoz, azonban egy kicsit kevésbé jó a felszívódása a bőrbe és a fotoprotektív hatása is kevésbé bizonyított. Viszont hosszabb a szavatossági ideje a boltok polcain (shelf life), ami miatt ez a leggyakrabban használt formája az E-vitaminnak.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.