s-he stylezone

Ár:   1000 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   1 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: vkata96, Módosítva: 2019. július 24.

Kiszerelés:   1 g
Lelőhely:   DM
Kategória:   Sminkek szemre

Egy multifunkciós ceruza a tökéletes formájú szemöldök kialakításához. A szemöldökre felvitt szín a kefe segítségével könnyedén eldolgozható. Ezenkívül a vízálló ceruza szemceruzaként és szemhéjtusként is használható, tartós textúrája révén ugyanis akár 16 órán keresztül fent marad.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

fokyandi

Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. szeptember 5.

Én csak szemöldökre használom a hiányos rész kitöltésére. A világos árnyalat nekem a tökéletes. Csak odapöttyözök és a kefével formázok. Tartós, nincs mű hatása. Szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. szeptember 5.

dnoule

2021. január 27.

Nagyon sok szemöldök ceruzát próbáltam már, hennát is.
Ennek a ceruzának a legjobb az árnyalata és az állaga is jó.
Sokáig elég, napokig is bírja, de könnyen le is szedhető.
Egyszerű vele dolgozni, egyszerre 5 is van belőle itthon, mert nehéz találni a boltba, olyat amit még nem próbáltak.
Imádom!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 27.

Nagyon sok szemöldök ceruzát próbáltam már, hennát is.
Ennek a ceruzának a legjobb az árnyalata és az állaga is jó.
Sokáig elég, napokig is bírja, de könnyen le is szedhető.
Imádom!

hatizsakosfrodo

Bőrtípus:  -
2020. április 26.

Egy gyerekkori seb miatt hiányosan nő a szemöldököm, ezért nagyon jó fedésű, és az egész napot túlélő terméket kerestem, amit végre sikerült megtalálni! Arról nem is beszélve, hogy az ára is rendben van. Újravevős, ajánlós!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 26.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Octyldodecanol
Emolliensek: Trimethylsiloxysilicate, Octyldodecanol
Szilikonok: Methyl Trimethicone, Trimethylsiloxysilicate
Illatanyagok: Octyldodecanol
Színezékek: CI 77499, CI 77491, CI 77492

A többi szilikonhoz hasonlóan bőr- és  hajkondícionáló. Selymes érzetet hagy maga után.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

Szilárd állagú szilikon gyanta, ami növeli a sminktermékek tartósságát és a fényvédő termékek vízállóságát. A bőrön légáteresztő réteget képez, megszáradva kellemes, nem ragadós érzetet hagy. (forrás)

A természetben is előforduló paraffin viasz (szénhidrogének keveréke). Emulzió stabilizáló, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó anyagként használt a kozmetikumokban.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Polymer (ismétlődő egységekből álló nagy) molekula, aminek a fő feladata a bőrön egy könnyed, flexibilis, de ellenálló réteget képezni. Általában valamilyen a bőrről elpárolgó "alapfolyadékban" feloldva érkezik a formulába, és miután a vivő komponenes elpárolog, egy víznek, olajnak és dörzsölésnek is jól ellenálló, mégis rugalmas és jól lélegző réteg marad vissza a bőrön. Ez különösen hasznos dolog például fényvédőkben, illetve hosszan tartó alapozókban. (forrás)

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó segédanyag

Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.