Sminkek szemre

s-he Stylezone Szemöldökceruza

Hozzáadva 2024.02.27.by

wishes

2 g

Színe hosszan tart, és nem mosódik el.

700-tól

2022.04.14. 11:59

Nekem sötétszőke a szemöldököm és amúgy van rendesen, nem is lenne szükségem, hogy kihúzzam, de azért szeretem. Én nem nagyon tudok erről rosszat mondani, csak annyit, hogy akinek világosabb a szemöldöke, nem elég 1 árnyalat, nekem sajnos a szőkére való túl világos, a világosbarnára való meg túl sötét.

2019.05.17. 12:16

Tartós,nem kenődik és természetes színű

2018.11.25. 09:53

Fekete színben használom a sötétbarna hajamhoz. Meg vagyok vele elégedve, szépen lehet vele rajzolni, és tartós :)

2018.07.26. 19:16

A textúrája nagyon jó, se nem kemény, se nem puha. Jól hegyezhető, pigmentált, a végén lévő kis kefe tökéletes korrigálásra és átfésülésre is. Egyedül a tartósságával van gondom, ugyanis egy meleg nyári napot sem bír ki anélkül, hogy ne kenődne el..pedig nem piszkálom a szemöldököm..:(

2018.05.23. 22:28

A fekete árnyalatot vettem meg, klassz termék. Jó állagú, tartós. Szép, hangsúlyos szemöldököt tudok vele rajzolni, illik a hollófekete hajamhoz.

2018.04.20. 13:14

Nem volt türelmem kikísérletezni, mit és hogyan tegyek ezzel a vacakkal, hogy legyen is értékelhető eredménye a szemöldökömön. Használhatatlan. Ment a kukába.