Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
wishes
Színe hosszan tart, és nem mosódik el.
2022.04.14. 11:59
Nekem sötétszőke a szemöldököm és amúgy van rendesen, nem is lenne szükségem, hogy kihúzzam, de azért szeretem. Én nem nagyon tudok erről rosszat mondani, csak annyit, hogy akinek világosabb a szemöldöke, nem elég 1 árnyalat, nekem sajnos a szőkére való túl világos, a világosbarnára való meg túl sötét.
2018.11.25. 09:53
Fekete színben használom a sötétbarna hajamhoz. Meg vagyok vele elégedve, szépen lehet vele rajzolni, és tartós :)
2018.07.26. 19:16
A textúrája nagyon jó, se nem kemény, se nem puha. Jól hegyezhető, pigmentált, a végén lévő kis kefe tökéletes korrigálásra és átfésülésre is. Egyedül a tartósságával van gondom, ugyanis egy meleg nyári napot sem bír ki anélkül, hogy ne kenődne el..pedig nem piszkálom a szemöldököm..:(
2018.05.23. 22:28
A fekete árnyalatot vettem meg, klassz termék. Jó állagú, tartós. Szép, hangsúlyos szemöldököt tudok vele rajzolni, illik a hollófekete hajamhoz.
2018.04.20. 13:14
Nem volt türelmem kikísérletezni, mit és hogyan tegyek ezzel a vacakkal, hogy legyen is értékelhető eredménye a szemöldökömön. Használhatatlan. Ment a kukába.