s-he Stylezone Szemöldökceruza
Ár: | 700 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2014. október 27.
Ár: | 700 | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Színe hosszan tart, és nem mosódik el.
Nekem sötétszőke a szemöldököm és amúgy van rendesen, nem is lenne szükségem, hogy kihúzzam, de azért szeretem. Én nem nagyon tudok erről rosszat mondani, csak annyit, hogy akinek világosabb a szemöldöke, nem elég 1 árnyalat, nekem sajnos a szőkére való túl világos, a világosbarnára való meg túl sötét.

Up:
El is hagytam, őszintén szólva 5 év távlatában nem emlékszem, milyen volt, de valószínűleg nem véletlen váltottam. Előző véleményem alapján jó volt, de nem az igazi. Azóta egyébként szemöldökporra váltottam és csak kis igazításokra használok ceruzát, ahhoz pedig a Catrice vízálló Precise szemöldökceruzája nekem tökéletes (nagyon vékony, szépen lehet vele így dolgozni).
2015.:
Nekem barna színben van s remekül igazodik a szemöldököm színéhez, nem mászik el, legalábbis eddig még nem volt ilyen problémám vele. Régebben nem használtam szemöldökceruzát, pedig az arcomnak szép keretet ad, ha ezzel húzom át a szemöldökömet. Mivel viszonyítási alapom nincs, egy erős 4-est adok rá :)

Up:
2015.:

Tartós,nem kenődik és természetes színű

Tartós,nem kenődik és természetes színű

Fekete színben használom a sötétbarna hajamhoz. Meg vagyok vele elégedve, szépen lehet vele rajzolni, és tartós :)

A textúrája nagyon jó, se nem kemény, se nem puha. Jól hegyezhető, pigmentált, a végén lévő kis kefe tökéletes korrigálásra és átfésülésre is. Egyedül a tartósságával van gondom, ugyanis egy meleg nyári napot sem bír ki anélkül, hogy ne kenődne el..pedig nem piszkálom a szemöldököm..:(

A fekete árnyalatot vettem meg, klassz termék. Jó állagú, tartós. Szép, hangsúlyos szemöldököt tudok vele rajzolni, illik a hollófekete hajamhoz.

Nem volt türelmem kikísérletezni, mit és hogyan tegyek ezzel a vacakkal, hogy legyen is értékelhető eredménye a szemöldökömön. Használhatatlan. Ment a kukába.

Tökéletesen passzol a szökésbarna hajamhoz. Inkább keményebb a textúrája, így precízebben tudok vele dolgozni. Nagyon szeretem, biztos feltankolok belőle. :)

Amióta színezem a szemöldököm csak ezt használom :) Élénk vörös hajam van, de a barnája jól passzol az arcomhoz és a hajamhoz, szépen lehet vele rajzolni.

Szeretem ezt a ceruzát, én a sötétbarnát használom szépen megtudom vele csinálni a szemöldököm.Egész nap tart, nem maszatolódik.Többször újra vettem már.