Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
boni04
Gyorsan száradó körömlakk, mely alap- és fedőformuláival hosszan tartó csillogást biztosít egyetlen rétegben! Egyedi, a körmök ívét követő applikátorral. 40 divatos színben kapható.
2024.01.15. 18:50
Többször elcsábultam a különlegesebb színek miatt, nem rossz lakkok, de szerintem nem éri meg az árát, ennyit tudnak az 5-600 forintos lakkok is. Azoknak amik nekem vannak a fedésük általában gyenge, de van közte több csillámos, irizáló, amitől nem is vártam mást. Nagy csalódás a sötétben világítós verzió volt, mert bár világít, de semmi fedése a rózsaszínnek.
2023.08.04. 10:34
A legjobb körömlakk. Szépen terül, szuper tartós.Nem buborékosodik. Gyorsan szárad.Nagyon pigmentált. Nekem a 333-as peachy breeze, és a 413-as expresso van meg. Minden lakkozásnál fontos az alap, és a fedőlakk. Én alapnak a diamond strength-et, fedőlakknak a miracle gelt (szintén Sally Hansen) használom.Tökéletes. 10 napot simán kibír.
2022.12.07. 11:09
cinna-snap árnyalatban vettem, üvegből nekem jobban tetszik a színe, mint körmön, ott tényleg kicsit fahéjas barnás a színe. alaplakk nélkül nem merem használni, biztosan befogná a körmöm. egy rétegben is kiváló a fedése, nagyon szépen pigmentált. nem szárad sajna igazán gyorsan és utána hajlamos lesz takarómintás maradni. fedőlakk nélkül is szép a fénye, de nekem hamar lekopik. egy gyors lakkozásra megfelel, amikor szeretnék valamit a körmömre 2 komolyabb szín között, ha pl irodába megyek, de egyébként hosszabban tartó komolyabb manikűrt nem bíznék erre a lakkra.
2022.11.14. 08:09
nekem nem pattogzik, eléggé tartós, de felkenve nem szép, sem egy sem két rétegben, ennyit a bőven olcsóbb társai is tudnak
2022.07.01. 14:24
Ez a lakk valami borzalom. Le volt árazva a DM-ben, azért vettem meg, KÉT színben is. :( Az ecset hatalmas, nehezen lehet vele szépen, precízen dolgozni. Két rétegben kentem fel, minden alkalommal pöttyösödött, pedig próbáltam bázis lakkal és fedőlakkal is illetve csak simán magában is. Száradni gyorsan szárad, de ezt tudja pár sokkal olcsóbb lakk is. Soha többé nem adok ki ennyi pénzt egy lakkért, leárazva sem.
Utoljára szerkesztve: 2022.09.21. 11:24 - 2022.06.26. 13:01
A 203-mas számú Buff and Tumble színt vettem meg. Nem ismertem a márkát azelőtt, de ez a nude szín nagyon megtetszett, más márkákból nem nagyon találtam ilyen árnyalatot, pontosabban olcsóbban nem. Az ára alapján mondhatni, hogy csalódás, semmivel sem tud többet/szebbet mint a sokkal olcsóbb társai (bár én fele annyiért találtam, mint az itt feltüntetett ár). Önmagában véve nincs vele gond, könnyű volt felvinni, 2 rétegben szépen fed, de számomra biztosan csak a színe lesz az oka, ha újraveszem.