Körömlakkok, lemosók

Sally Hansen Nail Rehab

4.3
Hozzáadva 2019.02.07.by

_-Mia-_

Intenzív ápolás a kifejezetten károsodott körmöknek. Azonnal elfedi az egyenetlenségeket, az eredmény: hibátlanul egészségesnek tűnő körmök. Enyhén színezett formula, Jázmin és Rózsakivonattal, E-vitaminnal.

2023.08.24. 20:31

Szepen fed, sokaig eleg. Evek ota hasznalom, ujravevos

2019.06.07. 09:00

Általában nem szokott gond lenni a körmeimmel, de ritkán előfordul, hogy lemezesen törik, ha nagyon sűrűn váltogam a lakkomat, és nem hagyok egy pár nap szünetet a körmeimnek. Olyankor veszem elő ezt a kis üvegcsét. Legtöbbször két réteget szoktam felkenni, erre már nem teszek sem színes, sem fedőlakkot. Önmagában visszafogott, elegáns, barackos fényt ad. Rajtam kb. 5 napig fent marad sértetlenül, bár ehhez hozzátenném, hogy rövidek a körmeim, és házimunkához gumikesztyűt húzok. Az ecset feje kisebb és vékonyabb, mint egy átlagos körömlakké, és a méretéhez képest sok anyagot vesz fel, de maga a lakk szépen terül egy rétegben; kettőnél nálam néha csíkoz, mivel nem mindig találom el, mennyit húzzak le belőle az üveg nyílásán, de ez nem feltűnő, miután megszáradt.E lakk és az Alverde körömápoló olajának (meg a körömvágó csipesznek, természetesen) köszönhetően két hét alatt sokat javul a körmeim állapota. Nem kell sokat használnom belőle, az üvegem már pár éve megvan, nem száradt be, egy kicsit töményebb az állaga ugyan így a vége felé, de nincs besűrűsödve. Sötét, viszonylag hűvös helyen tartom, napfény elől elzárva.Amit sajnálok, hogy az ecset rövid, nem ér le az üveg aljáig, és a lakk nem olyan folyós, hogy az üveget oldalra döntve mindent ki tudjak majd belőle szedni.A szagának egyébként van egy kis ecetes beütése.

2018.11.15. 19:55

Szeretem, mert a repedt körmeimet képtelenség növeszteni és ha semmit nem használok, még tovább törnek. Szinte mindig ezt használom alapozóként, feltölti a repedéseket és végülis a színe is jó, ha nincs időm többre. Az sajnos probléma vele, hogy a flakon felénél elkezd besűrűsödni és az ecset nem ér le túl mélyre (mint szinte sose). Így nem bánnám, ha olcsóbb lenne, mert gyakorlatilag a felét használom el.

2017.10.27. 19:13

Alapjáraton elég strapabíróak a körmeim, és gyorsan is nőnek, de sajnos azért egy elnyújtott acetonos géllakk leáztatás odavágott nekik. Mielőtt kipróbáltam ezt a lakkot, éjszakra felkentem a Cuticle Rehab-et a körmeimre is, csodát tett velük, újra zsírosak, kemények és fényesek lettek, tehát reméltem, hogy ez a lakk fokozza a hatást.Délelőtt lakkoztam, már délután éreztem, hogy erősödtek a körmeim, egy-kétnapos viselés alatt pedig betonkeménnyé tette őket. (Ami nálam egyébként a normálállapot.) Én egy rétegben használtam, úgy szinte észrevehetetlen, természetes halványrózsaszín tónust és finom fényt ad a körmöknek, kettőben még nem próbáltam, de úgy is biztos nagyon szép. Öt napig volt fent, magától nem pattogott le, nem sérült, viszont acetonmentes lemosóval könnyedén el tudtam távolítani. Eredmény: szép, hosszú, kemény és egészséges fényű körmök!Ezen kívül én más márkával még nem kísérleteztem, hiszen soha nem volt szükségem körömerősítő lakkra, de ez kiváló támogatója a vegyszerezés utáni rehab-nek, mint ahogy azt a neve is mutatja. :) Szupeeeeeeer!!!! :)))

2017.04.05. 07:45

Imádom! Ha rajtam van, mindenki megjegyzi, hogy milyen szép a körmöm!

Utoljára szerkesztve: 2018.11.07. 14:18 - 2017.02.24. 16:45

Most fogyott el az első (és szerintem az utolsó is). Az elején nagyon jó volt, szép fényt adott a körmöknek, de a közepétől valahogy olyan érdekes lett a felkenve a színe, mintha valami baj lenne a körmömmel (mondjuk ez a színes lakk alatt nem látszott). A végére pedig kezelhetetlenül besűrűsödött, a hígítás sem használt, nagyon utáltam. Különleges erősítő hatást nem vettem észre, de legalább alaplakknak jó volt, a színes lakkok nem fogták be a körmeimet.