Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros

Schauma Fresh It Up! Sampon

3.4
Hozzáadva 2024.01.26.by

g0809

• Sampon zsíros hajtövekre és száraz hajvégekre
  • Mikrotápanyagokkal gazdagított formula
  • Szilikonmentes
  • Vegán
  • Passionfruit - maracuja illattal

2025.03.06. 16:31

Ajándékba kaptam. Elhasználtam ímmel-ámmal, de semmi nagy bumm nekem. Nem fogom újra venni.

2024.09.14. 23:33

Kb 5 honapig használtam, mikor elkezdtem nagyon jó volt jól tisztított. Viszont egy idő után kellemetlen illata lett a hajlamnak kb 2 hónapig nem tudtam mitől, ekkor kiderült, hogy nagyon durva zsíros korpám lett eddig ilyen meg sohasem volt. Ezt kikezeltem egy másik samponnal mikor elmúlt újra elkezdtem ezt használni és kb 1 hónap után újra elkezdődött a zsíros korpa. Lehet csak nekem nem jó másnak lehet bevált, de többet biztos nem használom.

2024.06.19. 20:09

Számomra egy teljesen átlagos sampon. Tisztít, nem zsírosítja a tövet, de nem lett a kedvencem, volt már szebb és jobb illatú is a hajam hajmosás után.

2024.06.12. 13:08

Az én hajam gyorsan zsírosodó, általában a 3. napon már fel kell kötnöm a hajam vagy a szárazsampont kell használnom. Eddig 2 alkalommal használtam, jelenleg 6. napon vagyok és még bőven vállalható a hajam. Szóval nekem kitolja két hajmosás közti időszakot. Eddig 5 csillag, meg vagyok elégedve vele maximálisan. Az utánpótlást is megvettem, remélem hosszú távon számíthatok rá!

2024.02.01. 09:06

Szeretem ezt a sampont. KIfejezetten a zsíros hajtő-száraz hajvég problémám miatt vettem meg, és bár nem tolja ki a hajmosás idejét sajnos, jól habzik, jól tisztít, szép fényes, puha hajam lesz tőle. Az ára is jó. Nem olyan intenzív az illata, de ez nem zavar. Szerintem erre a problémára nem igazán van tökéletes megoldás, így arra törekszem, hogy legalább ne rontsak ezen még jobban, és ez a sampon nem árt a hajamnak egyáltalán, szépen bánik vele - csak a problémát nem szünteti meg.