Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Gliss Kur Nutri Protect Sampon

4.2
Hozzáadva 2011.09.02.by

Crash08

Gyengéden tisztítja és ápolja a hajat. Védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben. Vadrózsaolajat és proteineket tartalmazó egyedülálló védő formulája javítja és erősíti a haj szerkezetét. Minden egyes hajszálat ultra vékony filmréteggel vesz körül, így védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. A Gliss Kur Nutri-Protect termékek úgy óvják haját a napsugárzástól, mint egy kellemes nyári szalmakalap.

Kiszerelés: 250 ml

2018.03.30. 09:33

A világ legjobb samponja volt, a hajam szép fényes volt tőle, nem zsírosodott gyorsan és 2-3 napig érződött rajta a rózsa illat. Nagyon sajnálom, hogy már nem forgalmazzák.

2013.03.17. 13:06

Régen sokáig használtam, és nagyon szerettem, isteni illata van. :-)Egy-két év után váltottam, mert valószínű a korral változott a hajam is, és már így nem ugyanolyan volt, alul száraz lett a hajam. De most is sampon váltásban vagyok lehet majd nemsokára adok neki még egy esély egy erősebb balzsammal :-)

2012.12.05. 17:14

Aki keresne még ilyet vagy bármelyik Gliss Kur terméket, Ázsia Diszkont Jászai Mari tér :) ;)

2012.08.21. 12:56

Ez a leges leges legjobb dolog, ami történt a hajammal :))))) Szőkítés, festés, színezés volt egy napra tervezve és annyira puha és jó lett tőle a hajam :) Kár, hogy már nem gyártják. Imádtam pedig....

2012.05.25. 06:46

Ez volt a legtutibb, mindenféle szempontból, amióta lecseréltem a hajam katasztrófa (lásd: ultimate volume - új termékeknél...)

2011.09.01. 23:24

Imádom/tam ezt a sampont! Mindig nyáron használtam, sajnálom, hogy már nem kapható. Azért még sikerült egy flakonnal vennem a nyár elején, el is tettem tartalékjátékosnak, ha a tengerpartra mennénk. Finom az illata, a hajat csillogóvá és puhává varázsolja.