kisizé
Akár 4-szer teltebb kinézetű frizura, drámaian jó tartással.
2018.07.23. 09:42
A vékonyszálú hajamra a legjobb hajhab! Tartós hatást és volument ad, nincs ragacsos elnehezítő hatás!
2017.06.02. 20:32
Kedvenc hajhabom! Nekem ez vált be a legjobban, kipróbáltam már sok hajhabot a drogériások közül, kétség kívül ez a legjobb. Vékonyszálú hajnak is kiváló tartást ad, nem ragad. Kb. 5 éve használom ezt a fajtát, és nagyon megijedtem, mikor nem találtam a polcokon, de kiderült,hogy csak más csomagolást kapott. Sajna az új külső hozott még egy változást, mégpedig, hogy eltűnt az a csodás málnás illat, de még így is jó illata van. A hajhabot tudni kel használni! Ha csak rákened a vizes hajadra, és annyi,hagyod megszáradni, akkor olyan zsíros hatású, csimbókos lesz, ki sem bírod fésülni. Ne csodálkozzon senki ezen, hiszen a hajhab lényege,hogy rögzíti az adott állapotot...ezért kell mondjuk fejjel lefelé hajat szárítani vele, hogy aztán jó kis push up-os legyen a végeredmény. Tehát veszel egy diónyit, és eloszlatod főként a hajtöveknél, és aztán fejjel lefelé szárítod a hajtöveket, akkor a hajhab úgy rögzíti. Úgy nem megy,hogy rákened és jé, dús lesz...neked kell beszárítani! A tartós végeredmény érdekében még ennek a lakk változatát is szoktam használni. Ja, és nekem nem zsírosít, bár elég száraz hajam van.
2017.05.05. 09:09
Szerintem működik és ad tartást a hajnak, de szigorúan csak a (esti) mosás másnapján alapos fésülés után vállalható az eredmény. Az illata kicsit tömény.
2017.03.09. 20:03
este hajmosás után szoktam diónyi mennyiséget szétoszlatni, de utána eléggé összetapad a hajam, kissé csimbókos :/ reggel a fésülködésnél eléggé tépi is a fésű, de az legalább szétszedi ezt az össztapadást. ha ez elmúlt akkor egész jó, könnyebben kezelhető a hajam és az amúgy nagyon zsírosodó hajam kevésbé zsírosodik. a volumenről sajnos nem tudok jót írni :/ semmi extrát nem ad hozzá, nem dúsabb a hajamaz illata kellemes, közepes termék.