Hajápolók

Schwarzkopf Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin

4.1
Hozzáadva 2018.01.23.by

vivoo

Kaktuszfüge olaj mikro-keratinos hajerősítő olaj

• A kaktuszfüge magja gazdagon tartalmaz esszenciális zsírsavakat és tokoferolt, amelyek megvédik a hajat a külső hatásoktól, stimulálják a sejteket és intenzíven hidratálnak
  • A formula továbbá kombinálja a természetes olajokat mikronizált keratinnal, mely segít újjáépíteni a haj szerkezetét, anélkül, hogy elnehezítené
  • A kaktuszfüge olaj kivonat puhítja, ápolja és helyreállítja a száraz, sérült, vagy töredezett hajat
  • Erőssé, fényessé és puhává teszi a hajat, anélkül, hogy elnehezítené
  • Virágos, púderes illatú

2023.04.13. 16:16

Az illatáért meg vagyok őrülve, imádom, több óráig is érezni, parfüm sem kell mellé. Vizes hajon jobb a hatása, ám hamar lelapul tőle a hajam. Száraz hajon nehezen szívódik be, és eléggé száll tőle a hajam, könnyen feltöltődik, télikabát fel/levételekor elég viccesen nézek ki. Az én hajam nem védi, sajnos nem igazán vált be. Még kisérletezek vele.

2022.04.21. 13:30

Egy sűrű állagú termék, de az én vastag szálú hajamat nem zsírosítja és sokáig is elég mert kevés kell belőle. Én nedves hajon nem annyira szeretem, szárazon elég jó, de semmi extra, nem újra vevős.

2022.02.07. 20:32

Már elég régóta használom, a fodrászomtól vettem. Többszörösen szőkített a hajam, amúgy is vékonyszálú, eredetileg olyan seszínű, sötétszőke-világosbarna. Én szeretem, rakom vizes hajra is hajmosás után, majd szárazra is szárítás után. Illetve két mosás közt, ha szárazabbnak, merevebbnek látom a hajvégeim, vagy épp kócolódnak. Legutóbb már hajmosás előtt is feltettem, mert azt olvastam jót tesz, de különösebb hatást, változást nem tapasztaltam. Elhasználom, de a következőt tudatosabban fogom kiválasztani, utánajárva, mert ugyan hozza az alap elvárást, de nem csodaszer.

2021.09.16. 13:15

Nagyon nem ajánlom. Egy szalonban kaptam ezt az olajat a hajvágás végén, nagyon puha, hidratált tapintású lett tőle a hajam. Megvettem otthonra és elkezdtem használni, kb másfél havi folyamatos használat mellett -30 cm-t eredményezett, olyanszinten tönkretette, le kellett vágni, és továbbra is törik a hajam. Full szilikon ez az "olaj", senkinek nem ajánlom folyamatos használatát. A maradékot kidobtam.

2021.07.01. 09:21

Matrix olajrol valtottam erre mert azt mar kicsit meguntam. Hajmosas utan hasznalom de neha ket mosas kozott is a szokitett hajamon. Selymes es puha lesz tole a hajam, az illata is jo bar en illat nelkul is szeretnem.

2019.11.13. 19:10

Nagyon szeretem az illatát. Hajmosás után teszem a hajvégekre, és szerintem szuper. Vastagszálú hajam van, és nagyon bejött.