Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
bernismn
A #Pure Color a Schwarzkopf első gél állagú tartós hajfestéke, mely a hosszantartó színeredmény mellett, hajfestés közben hidratálja a hajat. Az aloe verával, kaktussszal és jojobaolajjal gazdagított ápoló formula rendkívüli fényességet és lenyűgözően puha tapintást biztosít a festett hajnak. A gél textúra stabil és kompakt állagának köszönhetően nem csöpög, így tiszta végeredményt nyújt.
20 árnyalatban elérhető
2021.04.29. 14:10
7.7 élénk fahéj színe egyszerűen tragédia. Felvinni könnyű, nagyon szuper, eddig nincs is semmi para. De életemben nem használtam még olyan hajfestéket, ami a felkenés után 6-7 héttel is színezi a vizet... Arról nem is beszélve, hogy rajtam minden festék egyenletesen kopik, ez valahogy ilyen vízszintes sávokba kopik lefelé, mintha valami borzasztóan igénytelen ombre festésem lenne. 3x futottam neki ennek a hajfestéknek, mind a 3x ugyanazt tapasztaltam.Láttam, hogy átalakult ez a termékcsalád a Live termékcsaládba, ott is van ilyen szín, nem fogom kipróbálni.Azért adok két csillagot, mert legalább nem szárította szét a hajam és kényelmes volt felvinni.
Utoljára szerkesztve: 2021.02.22. 11:00 - 2021.02.22. 10:36
Gyors review: 5.1 smoky brown árnyalat. Ezt nem dobta le a hajam, és a festék nem is szárította vagy roncsolta a tollseprűt a fejemen. Hasonló színmélységű az eredeti színem, de a nap a hosszát kifakította, a gyakori fizikai színezőhasználat meg benne hagyott egy fura vöröses árnyalatot. Na ezt szépen elfedte, még ha nem is lett elég sötét (lehet legközelebb vmi 3-4 színmélységűt kéne választanom az 5ös helyett). Viszont a hozzá csomagolt balzsam nem túl erős, a saját balzsamom jobb. Nem mondom hogy csodaszer, de amíg hozzá nem jutok a kedvenc festékemhez, megteszi.
2021.02.07. 20:00
500 ft-ra volt leárazva, úgy vettem, de nem hiszem, hogy ez a ludas. Festett, 8-as színmélységű hajamra vettem a 9.55-ös árnyalatot, mert a bolti festék mindig fél árnyalattal sötétebb, mint ami a dobozon van tapasztalataim szerint.Nahát ez a 9-es, arany pigmentekkel teli festék egy rezes, 7-es mélységű színre fogta be a hajam. Szép, egyenletes szín, csillog, csak nem ezt vártam. 8as aranyszőkére számítottam.Könnyű volt eloszlatni egyébként, meg a dehidratációt, amit okozott, helyre lehetett rakni a balzsamjával, de hát nem is értem hogy lett nyolcas arany szőke hajból 7 es rezes a 9 es arany festéktől.... nyugodtan szóljatok, ha én vagyok hülye, de tényleg nem értem.
2020.12.30. 18:52
A 10.21-es babaszőke árnyalatot próbáltam ki. A vélemények alapján kicsit tartottam tőle. Más márkájú termék 9. 1-es árnyalatú hamvas szőke festékével festett hajamat szerettem volna világosítani (túl szürke volt) , ami sikerült is valamennyire. Így elsőre nem kaptam meg a dobozon ígért színt, egy picivel lett csak világosabb, viszont szép lett, természetesebb hatású lett, mint amilyen volt. A gél állaggal nem volt gondom, könnyen fel lehet vinni. Lemosás után tényleg furcsa tapintású a haj, így először a hozzá tartozó kondicionálót vittem fel rá, majd lemostam és a szokásos hajpakolásom hagytam rajta 5 percig. A törölköző száraz hajamra pedig bőven fújni kellett a hajápoló sprayből. Lehet, hogy többszöri újrafestés után elérem a dobozon lévő színt. Kíváncsi lennék, hogy használja egy valaki rendszeresen, régebb óta és milyen tapasztalatai vannak.
2020.08.13. 05:50
7.7-es árnyalatot választottam, ami messze sokkal sötetebb lett mint amit igért. Ellenben a hajamat úgy kiszárította, hogy hetekig tartott helyrehozni, azóta is hullik. A fejbőrömet valami furcsa sárgás árnyalattal összefogta, és még legalább 2 mosásig folyt belőle a sárga lé. Többet nem veszek.
2020.08.04. 09:34
Nekem bejött a gél állag, könnyű vele dolgozni. Az egy csillag levonást azért kapja, mert a bőrömön nyomot hagyott (1.4 áfonya fekete), pedig krémmel is bekentem. Persze attól lehet, hogy én bénáztam el, így egy esélyt újra érdemelni fog.