ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Etidronic Acid

Funkciók:

Tisztítószer

EWG Kockázat:

(2 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Etidronsav. Szintetikusan előállított anyag. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint kelátképző segédanyag, amely a krémben a víz révén jelenlévő fém ionokkal (pl. arzén, vas) reakcióba lép és semlegesíti azokat, vagyis a krémet stabilizáló funkciója van. A truthinaging információi alapján az összetevő a zsírsavak oxidációját is késlelteti, vagyis tartósabbá teszi az adott kozmetikumot. Elsősorban samponokban és szappanokban használatos stabilizálószer, fogkrémekben használva pedig fogkő-gátló adalék. Mivel irritáló lehet, ezért ügyelni kell arra, hogy alaposan leöblítsük a bőrről.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.