Hajfestékek

2.9
Hozzáadva 2019.06.03.by

bendi13

30 g

Hidratáló gél állagú hajszínező Aquaxyl technológiával, aloe verával és kaktusszal. Könnyű módja, hogy imádnivaló színű legyen a hajad 8-10 hajmosás erejéig!

2022.03.21. 15:47

Kiárusítás során jutottam hozzá pár száz forintért. (még szerencse XD)Középhosszú hajam van, így 2 tubust használtam fel. A leírás alapján 20 percig kell fent hagyni a nedves hajon, hát én 30 percig hagytam biztos ami biztos alapon, de az eredmény elég gyenge lett, nem látszott semmi változás a hajamon. Nem veszem meg még egyszer, nem vált be, talán az egyetlen pozitívum hogy kicsit hidratáltabb lett a hajam tőle.

2021.04.16. 09:28

+ hidratáltabb lett a hajam, nem ragadt. szép fénye lett. ha a bőrömhöz ért, könnyen eltávolítottam micellás vízzel az elszineződést.- nem tart ki 8 mosásig

2021.01.19. 11:55

Az ősz hajszálaimra vettem, gondoltam teszek egy próbát, de nekem egyáltalán nem fedte be, arra biztos nem ajánlom. Mivel a saját hajszínemmel nincs gondom, ezért annyira az nem zavart, hogy a hajam színén nem változtatott, lehet fényesebb lett talán a 3dik mosásig.... 8 mosást biztos nem bír ki.

2021.01.13. 17:47

Kifutó termékként jutottam hozzá 250 FT! ért a DM-ben. A képen lévő 5.1 Smokey Brown árnyalatot választottam. Festetlen 6.3 színmélységű hajamra vittem fel. 2 dobozzal vettem, de 1 is elég lett pedig hosszabb és sűrű hajam van. Nagyon szép sötétbarna, igazi hamvas árnyalatot kaptam, semmi vöröses tónus. Nagyon tetszik, még jó hogy van még egy dobozzal :) Negatívuma, hogy számomra furcsa illata van, és 3 nap után már zsírosabb volt a hajam a szokottnál. Az eredeti árát 1700 ft ot azonban nekem nem éri meg, egy színezőért nagyon sok.

2020.07.30. 09:10

6.8 pink brownie: természetes középbarna hajamat szépen befogta, nagyon fényes és puha lett is lett tőle, és nagyon jó illata van. Nekem kicsit hosszabb, vállig érő hajam van, de azért kellett egy 2. dobozt is vennem, mert sok hajam van.

2020.06.21. 21:16

Az 5.0 árnyalatot próbáltam ki középbarna hajamon, aminek a vége egészen ki volt világosodva. 20 percig hagytam hatni és nagyon meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Egységes szép barna színe lett. Ami miatt lehúzok egy csillagot az az, hogy nagyon nehezen tudtam lemosni teljesen a hajamról. Nem szaradtak ki a tincseim, bár használat után tettem pakolást a hajamra, nem akartam kockáztatni. A kopást még nem tudom véleményezni, de eddig elégedett vagyok. Pláne, hogy 500 Ft-ért fogtam ki a dm-ben.