Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Monika20
Intenzívebb ragyogást nyújt, mint egy 10 karátos gyémánt.
2021.08.16. 16:23
A babahajszálaimat ez sem tartja a helyén, viszont kellemetlen tapintású a hajam utána, és szárítja is. Nem fogom újravenni :/ Az illata egész jó, és nem fullasztó, ha nem teljesen zárt légtérben használjuk.
2021.08.12. 09:32
Több, mint 10 évig versenytáncoltam, és olyan hajlakkra volt szükségem, ami bombabiztosan fogja a kontyokat. Szinte mindig ezt használtam, teljesen jól megfogta a hajamat. Az, hogy ragad és egy kicsit kemény tőle, az nem zavart, mert mindig megmostam még aznap, nem szoktam napokig benne hagyni a hajlakkot. Öt csillagot adok, mert amire kellett, azt maradéktalanul elvégezte, az illatáról pedig már örökké a táncparkett, csillogó ruha és versenyhangulat fog eszembe jutni :)
2021.07.07. 20:28
Szerintem szörnyű. Az illata fullasztó, és semmi tartást nem ad. Nem fogom újravenni.
2020.07.13. 16:57
Nagyon régen már elhasználtam egy flakonnal. Azóta több hajlakkot is kipróbáltam, de pár hónapja ismét ezt választottam. Bár nem festem a hajam, nagyon elégedett vagyok vele. Nem fullasztó az illata, inkább nekem olyan kicsit niveás. :) Nek ragad, viszont a frizurá tartja.
2017.08.15. 23:17
Régebben sokáig ezt használtam, de egy ideje nem tartja meg tökéletesen a frizurám, úgyhogy le kellett cseréljem :-(
2017.04.25. 21:13
Talán ez az egyetlen hajlakk, ami az én babahajszálacskáimat tökéletes fixálja, én úgy vettem észre, hogy olyan hét-nyolc órás hatása simán van. Ráadásul könnyen ki is tudom fésülni a hajam a nap végén, bár keveset is fújok rá.