Tvylvis
Ideális útitárs - praktikus és kényelmes, kiváló a haj két mosás közötti felfrissítéséhez, víz nélkül. A zab- és rizskeményítő alapú készítmény fényt, teltséget és könnyebb kezelhetőséget biztosít. Ideális, ha nincs idő egy hajmosásra.
2019.03.30. 12:30
Az ötlet nagyon jó: praktikus, pumpás kiszerelés, ami utántölthető. Sajnos a kivitelezés nem annyira tökéletes. A pumpával néha nagyon küzdeni kell, főleg a vége felé én már letekertem a tetejét, és a tenyeremben eloszlatva vittem fel a hajra. Fényt és teltséget én nem tapasztaltam. Az eredmény összességében pont ugyanazt hozza, mintha sima babahintőport használnék. Elhasználtam, de nem veszem újra, hiszen babahintőpor mindig van otthon, annál ez a termék sem tudott többet.
2017.09.29. 07:42
Olyan száraz sampont kerestem ami nem gázzal működik, és természetes alapanyagokból van, hogy várandósság alatt is nyugodtan használhassam. Ez pont ilyen! Könnyű használni, bár az elején rá kell érezni, hogy milyen erősséggel kell a pumpát nyomni, hogy a megfelelő mennyiség jöjjön ki belőle. Hogy fényt adna azt nem tapasztaltam, ha sok kerül a hajra akkor poros hatása lesz, de ha mindez este történik, reggelre beszívódik és nyoma sincs! Tényleg ki lehet vele tolni 1-2 napot is.