Ezt a terméket már nem gyártják!

Shiseido

Ár:   8100 Ft   Kategória:   Egyéb
Kiszerelés:   100 db   Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros
Lelőhely:   Müller, Douglas   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: apolka, Módosítva: 2019. szeptember 19.

Kiszerelés:   100 db
Lelőhely:   Müller, Douglas
Kategória:   Egyéb
Bőrtípus:   Kombinált, Zsíros

Mattító lapok hatásos olajfelszívó összetevővel, ami azonnal felfrissíti a bőrt és megszünteti a csillogást.

bibi24

UPanda

Bőrtípus:  -
2018. március 28.

Nálam eddig ez a legjobb! Reggel használom és egész napra elég. A hatása, a mérete 5 csillag. Könnyű használat, finom vékony, láthatatlan púderréteg.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. március 28.

adri0419

Bőrtípus: Zsíros
2017. augusztus 18.

Az eddigi legjobb mattító papír, amit használtam. Soha többet nem veszek mást, messze a legjobb mind közül! Drága, de megéri.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 18.

lujzi

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. augusztus 4.

ugyanazt tudja, mint a clinique hasonló papírja, csak nagyobb a mérete. szokás összehasonlítgatni az olcsóbb márkák "hasonló" termékeivel - nos, ég és föld. míg az essence és társai csak sima itatóspapírt adnak, addig a shiseido és a clinique terméke finom púderszerű réteggel van bevonva, így sokkal alaposabb és tartósabb a hatás. a shiseidot preferálom a nagyobb méret miatt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. augusztus 4.

Pöti

2015. június 28.

A mattítós poszt után persze, hogy kellett nekem ilyen.. :D Nem gondoltam, hogy különbség lehet papír és papír között. És mégis van! Mert van ez és van a többi, ami csak zsírpapír ehhez képest. Használat után gyönyörű a bőröm, pont mintha finoman rápúdereztem volna.. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. június 28.

Vica75

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. június 23.

Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre a lapok közül ezt próbáltam ki először.Magasra tette a mércét, ezt a szintet egyik mattító lap sem üti meg. Igaz, hogy drága, de már a 2. nyáron használom ugyanazt a csomagot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. június 23.

rata.sum

Bőrprobléma: Bőröregedés
2014. augusztus 29.

Sajnos rettenetesen drága, de nagyon jó! T-vonalban hajlamos csillogni a bőröm pár órával alapozás után, de ez a lapocska gyönyörűen magába szívja a felesleges felszíni olajokat és enyhén púderes réteget hagy maga után. Strapabíró, hatékony, diszkógömb-ellenes hatás 100%. Csak az ára ne lenne ennyire húzós... a termék tökéletes, de pofátlanul túlárazott. Ezért egy csillag levonás jár.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. augusztus 29.

Guerlain Fangirl

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2012. október 15.

Jól felszívja a zsírt, vékony, szinte láthatatlan púderréteggel mattítja a problémás területet. A csomagolása nagyon szép és praktikus. Nem szakad.
Meleg napokon velem is előfordul, hogy kettő kell belőle, de ez a ritkább eset, általában elég egy.
Ha mindenképpen valami kifogást keresek, akkor talán annyi, hogy ha nagyon átfénylett az alapozó, akkor abból is rendesen leszed, előfordul, hogy ráfér egy átkenés a problémás területen, de ezt is alapozója válogatja, nagyban függ attól, hogy mennyire fed, mennyire hajlamos az átzsírosodásra.

Mindent egybevetve nekem nagyon bevált, egyelőre maradok ennél.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2012. október 15.

Mindent egybevetve nekem nagyon bevált, egyelőre maradok ennél.

apolka

2012. október 3.

Szerintem klassz mattító lap, bár sajnos egész napra nem elég egy, hanem napi kettő kell nekem. Nem vékony, nem szakad, felissza a zsírt és mattít is több órán át. A csomagolása is nagyon praktikus és igényes, könnyű magunkkal hordani, kivenni belőle. Szóval klassz darab, a hátránya tényleg az ára.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. október 3.

Tiffany

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. augusztus 3.

Évekig használtam, de mivel nagyon felment az ára, sajnos átcsábultam az Art Deco lapjaira (kb. feleannyiba kerül).
Nekem a T-zónára kell csak használni, oda a Shiseidoból elég volt 1 lap, az Art Decoból 3 kell, az olcsób így lett drágább. A Shiseido nem olyan hajszál vékony, hogy egyből szakadna is.
Nem csak a zsírt szívja fel, hanem szépen mattít, szóval nálam ő a nyerő. Ha elfogy az Art Deco, visszatérek a Shiseidohoz. Az ára miatt viszont levonok 1 csillagot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2012. augusztus 3.

Trixi

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2012. július 2.

Tulajdonképpen összeszedi a zsírt az arcról, de nagyon zsíros bőr esetén 1 lap nem elég, általában 3 is kell egy alkalomra nekem. Én egy mintakészletet kaptam, pár lappal, kipróbálásra, és nem fogok vásárolni belőle, mert szerintem a papírzsebkendő ugyanúgy felitatja a zsírt, nem látok különbséget.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2012. július 2.

Hidratálók: Butylene Glycol

Kaolin 0 0

A kaolin egy agyag szerű ásvány, melyet évszázadok óta használnak a kozmetikumokban elsősorban olajfelszívó, mélytísztító tulajdonsága miatt. Leggyakrabban mélytisztító és zsíros, pattanásos bőrre szánt arcmaszkokban találkozhatunk vele. A kaolin oldhatatlan fehér por, melynek kiváló felszívó tulajdonsága van és így képes a bőrt megtisztítani a felesleges olajtól és kosztól.

A kozmetikumokban emulgeálószerként és felületaktív anyagként használt (surfactant). Az élelmiszeriparban is használt 0,5%-nál kisebb koncentrációban.

Cellulózból (legfőbb növényi rost) előállított természetes összetevő, melyet elsősorban sűrítőanyagként használnak. Ezenkívül még felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és maszkoló (kellemetlen illat, íz semlegesítése) funkciója is van.

Rozmaring. A kozmetikumokban levelének, virágának és szárának a kivonatát, vizes főzetét és olaját egyaránt használják. A CosIng besorolása szerint az olaj maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és illatanyag, míg a kivonat tonizáló, frissítő és fertőtlenítő hatású. Paula Begoun szerint a rozmaring kivonatban lévő aroma komponensek irritáló hatásúak.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (Etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Mesterséges illatanyag. Potenciális allergén, mely az ekcémás betegek 2-3%-nál okoz allergiás reakciókat. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás).

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Kamillaolajból kivont illatanyag. Illata a jázminéra emlékeztet. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Az egyik leggyakrabban használt illat(osító) anyag, melyet jellemzően levendulából vonnak ki. A levendulaolaj egyik fő összetevője, de rengeteg más természetes olajban és kozmetikai termékben (így péládul a parfümök többsége tartalmazza) is találkozhatunk vele. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Mesterséges illatanyag, ami az aromás aldehidek csoportjába tartozik, illatát pedig a ciklámen és a gyöngyvirág illatához szokták hasonlítani. Más néven Lilial néven ismerhetjük az összetevők listájáról. Potenciális bőrirritáló, allergiát, bőrgyulladást okozhat. Az összetevő parfümök gyakori alkotóeleme, de megtalálhatjuk számos hajápolóban, testápolóban és arcápolóban is.

2021. október 29.-én hozta meg a döntést az EU Bizottsága arról, hogy több más összetevő mellett, a Butylphenyl Methylpropional illatanyag használatát betiltja az EU-ban forgalmazott kozmetikumokban a reprodukciót károsító, illetve a magzat egészségét károsító hatása miatt.

Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Természetes eredetű só, mely antimikrobiális tulajdonságai miatt tartósítószerként használt összetevő. Képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és szaporodását, így védi a kozmetikumokat a megromlástól. Már nagyon alacsony (akár 0,6%-os) koncentrációban is leállítja a baktériumok és gombák szaporodását, bár nem feltétlenül pusztítja el a már kifejlett mikrobákat.