Samponok

Herzéria Sampon

4.3
Hozzáadva 2018.10.02.by

nussz

A Herzéria sampon bojtorjángyökér, csalánlevél, kalendulavirág, mustármag kivonatát, olivaolajat, mézet, méhpempőt, vitaminokat, lecitint tartalmaz. Normalizálja a faggyúmirigyek működését, megakadályozza a fejbőr kórós zsírosodását, erősíti a hajhagymákat.

2013.06.22. 09:41

Pattanások (acne)

Véletlenül akadtam rá itt, de most ez lett végül a megmentőm :). Az első flakon végénél tartok, és már meg is van a következő :). Tetszik, hogy sokféle gyógynövény van benne, könnyen habzik, alaposan tisztít, nem kell belőle sok, és valamiel lassabban zsírosodik a hajam is. Illóolajokkal együtt szoktam használni, úgy még jobb lesz az amúgy is kellemes, gyógynövényes illata. Balzsamot, vagy valamilyen hajvégápolót érdemes mellé használni, mert azért szárítja a hajat, ezt én főleg a hajvégimnél érzem. Nem korpásodik, nem viszket tőle a fejbőröm, a hajam szép fényes mosás után.Herbaházban vettem, 700 forint körül van 200 ml, és nekem kb. 2 hónapig elég egy flakon heti 2-3-szori hajmosás mellett.

2013.03.04. 13:35

Egyenetlen bőrfelszín

Nem rossz kis sampon! Én kb 5 flakont fogyasztottam el belőle! Viszont sajnos átestem a ló tulsó oldalára. Nem tartottam be azt az aranyszabályt, hogy samponnál és arckrémnél váltani kell egy idő után mert megszokja a szervezeted és nem fog úgy hatni mint az elején. Na most nekem úgy kiszárította a fejbőröm és a hajam, hogy kezdett pont ettől elgyengülni, elhalni..Nagyon megijedtem, azért mert egyáltalán nem ilyen érzete volt a hajamnak mikor első időkben megmostam ezzel...ezért most abbahagytam és találtam egy másik sampont és képzeljétek 250 Ft volt az auchanba. Nem szeretek olcsó sampont venni, de jó volt az összetevője és nem volt pénzem akkor másra. És képzeljétek tök jó! Auchan saját márkás terméke, zöld maga a külseje, zsíros hajra van. Zöld tea és ginseng van benne...röviden ennyi és tök jó, megint szép a hajam..majd ha ezt is ledobja tovább keresgélek!

2013.03.04. 13:29

Egyenetlen bőrfelszín

Viszonylag sokáig használtam ezt a terméket, 2 flakont is elfogyasztottam belőle, és elég lassan fogyott. Azért kezdtem el használni, mert szerettem volna egy gyógynövényes sampont, ugyanis tavaly nyáron belső okokból kifolyólag nagyon sok hajam kihullott. Erről a termékről pedig egy hajhullással foglalkozó női blogon jókat olvastam ilyen téren. Szerencsére mire hozzájutottam a Herbaházban, a hajhullásom már megszűnt, így az ezt gátló tulajdonságáról nem tudok nyilatkozni. Az az állítás viszont, miszerint a faggyúmirigyek működését normalizálja, abszolút helytálló. A hajam zsírosodása pár hónap használat után gyakorlatilag megszűnt, és ezt most szó szerint kell venni. A rekord azt hiszem 6 nap volt, amíg nem mostam hajat, és még akkor sem volt egyáltalán zsíros. Korábban már a hajmosás utáni másnap zsíros volt a hajtövem, szóval ezt teljesen megszüntette. Ellenben ebből kifolyólag nagyon-nagyon szárít. Ez a hajvégeknél még nem érdekes, mert ki lehet küszöbölni balzsammal, vagy hajvégápolóval, de sajnos a fejbőrömet is iszonyatos módon kiszárította, és végülis ezért hagytam abba a használatát. Szerettem még benne, hogy - valószínűleg a szárító hatása miatt - volument adott a nagyon kevés, kiritkult, vékonyszálú, tartás nélküli hajamnak. Annak tudom ajánlani ezt a terméket, aki szeretne valami természetesebb sampon használni, mint a drogériás termékek, és extrém módon zsírosodik a haja, vagy esetleg mellé még hullik is. Létezik a márkának egy hajápoló ampullája is, azzal együtt használva lehetséges, hogy a negatív hatásai kiküszübölhetőek ennek a samponnak, de mivel az ampullákból csak 5 db-ot használtam el alkalomszerűen, erről nem tudok nyilatkozni. Ár-érték arányban szerintem megérdemel egy 4-est, mivel mindösszesen 800 forintba kerül, és körülbelül 2-3 hónapig elég az a 200 ml.